estorak Xperia Neo V aldı :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
estorak Xperia Neo V aldı :)
Arkadaşlar telefonu uzun zamandır incelediğimi biliyorsunuzdur sonunda hafta sonu Vatan Bilgisayardaki indirimden faydalanarak 725 liraya aldım. Telefon elime dün ulaştı fakat şarja felan taktığım için ancak yeni yazabiliyorum. Telefonun beyaz rengini aldım ve videolardakinden daha şık duruyor :) Telefon hakkında sormak istediğim bir kaç soru var şimdi. Öncelikle telefon gece boyunca sarjda durmasına rağmen sarjı çok hızlı azalmakta acaba yapabileceğim bir şey varmı? Gereksiz uygulamaları kapatan programın adını da bilmiyorum. Onun dışında Android Marketten indirdiğim bir oyuna girdiğimde 200mb bir dosya indirmesi gerektiğini fakat bellek kartımda bu kadar boş alan olmadığını söylüyor oysaki boş alanım var bir de bunun nedenini sormak istedim şimdiden cevap yazan arkadaşlara çok teşekkürler :)

bosnags

bosnags

Üye
Arkadaşlar telefonu uzun zamandır incelediğimi biliyorsunuzdur sonunda hafta sonu Vatan Bilgisayardaki indirimden faydalanarak 725 liraya aldım. Telefon elime dün ulaştı fakat şarja felan taktığım için ancak yeni yazabiliyorum. Telefonun beyaz rengini aldım ve videolardakinden daha şık duruyor :) Telefon hakkında sormak istediğim bir kaç soru var şimdi. Öncelikle telefon gece boyunca sarjda durmasına rağmen sarjı çok hızlı azalmakta acaba yapabileceğim bir şey varmı? Gereksiz uygulamaları kapatan programın adını da bilmiyorum. Onun dışında Android Marketten indirdiğim bir oyuna girdiğimde 200mb bir dosya indirmesi gerektiğini fakat bellek kartımda bu kadar boş alan olmadığını söylüyor oysaki boş alanım var bir de bunun nedenini sormak istedim şimdiden cevap yazan arkadaşlara çok teşekkürler :)[/QUO

Öncelikle hayırlı olsun dostum iyi günlerde kullan:) şarj ile başlayayım...Telefonu ilk aldığında tam performans beklememelisin.Şarjın çabuk bitmesi normal bi zaman sonra şarjım normal gider merak etme.Android markette ''Advance Task Killer'' diye bir program var.Bu program arka planda şarjı yiyen tüm uygulamaları kapatır ve şarj tasarrufu edersin.Arada görev yöneticisine girerek uygulamaları kendinde sonlandırabilirsin.Marketten indirmiş olduğun oyun için hafıza uyarısı vermesi senin kendi telefonunda o kadar boş yer olmadığındandır.Yada telefonun bomboşsa o ilginç bir durum öyle bir hata vermemesi gerekiyor.Çünkü;Xperia Neo V'nin dahili belleği 320 mb.Şöyle deneyebilirsin oyunun apk si kurulu olsun.İnternetten kendin SD dosyalarını indir ve usb kablosuyla oyunun gameloft oyunu ise Dosyalarım-Gamelof-Games Klasörüne kopyala indirdiğin sd dosyasını.Benden bu kadar dostum...Benim bildiklerim bunlar:) İyi Akşamlar:)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Hayırlı olsun kardeşim :)

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
Hayırlı Olsun :alkis

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Hayırlı olsun.Bende kullanıyorum.Sadece konuşmak için :D

mustapha2105

Üye
Arkadaşlar telefonu uzun zamandır incelediğimi biliyorsunuzdur sonunda hafta sonu Vatan Bilgisayardaki indirimden faydalanarak 725 liraya aldım. Telefon elime dün ulaştı fakat şarja felan taktığım için ancak yeni yazabiliyorum. Telefonun beyaz rengini aldım ve videolardakinden daha şık duruyor :) Telefon hakkında sormak istediğim bir kaç soru var şimdi. Öncelikle telefon gece boyunca sarjda durmasına rağmen sarjı çok hızlı azalmakta acaba yapabileceğim bir şey varmı? Gereksiz uygulamaları kapatan programın adını da bilmiyorum. Onun dışında Android Marketten indirdiğim bir oyuna girdiğimde 200mb bir dosya indirmesi gerektiğini fakat bellek kartımda bu kadar boş alan olmadığını söylüyor oysaki boş alanım var bir de bunun nedenini sormak istedim şimdiden cevap yazan arkadaşlara çok teşekkürler :)

şarj için juice defender diye bir program var marketten bul ve kur. şarj konusunda yardımcı oluyor. programı açtıktan sonra enabledi tıkla program telefonun sol üst köşesinde çalışmaya başlar. telefon yeni olduğu için batarya performansı tam olarak 4-5 şarjdan sonra farkedersin. daha uzun gidecektir. task manegeri indir ve widget olarak ana ekrana at sadece tek tıkla boşta kalan ram belleğini görebilirsin.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hayırlı olsun :)

ilbayram

Üye
bir sorum olacak. öncelikle hayırlı olsun. bende yeni aldım. android markette my tracks diye bir uygulama var. Bu uygulamanın menü ve kayıt seçeneklerini çalıştıramadım. deneyebilirsen eğer ve yardımın dokunursa çok memnun olurum.

PriZm

PriZm

Üye
Hayırlı Olsun.:)

Emre-45

Emre-45

Üye
Hayırlısı olsun gerçekten iyi bir cihaz.

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkürler. Tüm sorunları çözdüm sayılır. Bir tek sarj sorunu kaldı o da telefonu elimden bırakmadığım için normal diye düşünüyorum tekrar teşekkürler :)

mustapha2105

Üye
wi-fi bağlantısında sorun yaşadınız mı?

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Hayır yaşamadım fakat önceki telefonum Nokia C5-03de wifi sorunu yaşamıştım kablosuz internetimin ayarlarını değiştirince sorun ortadan kalkmıştı forumda olması gerek bi bak istersen.

tempestshine

tempestshine

Üye
Hayırlı Olsun .. :alkis

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :)

Türe

Türe

Üye
hayırlı olsun :)

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kardeşim deneyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt