Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eşşek kadar olsakda bayramda harçlığımızı istiyoruz
zibidi kardeş sen eşşek ola olabilirsin ama biz eşşek değiliz
_enqin_
Üye
Konu Sahibi
bana 20 verdiler
çok vermişler aga
Xilence
Kapalı Hesap
Sorma Abi ya Bende Daha Bu Yaşında Az Topluyorum , Geçen Sene Zor 30 TL topladım Onlada Telefona Hat Aldım
Marchegiani
Üye
Eskiden harçlık aldıklarım şimdi benden istiyorlar
caglet
Üye
En son kurbanda herkesi kriz çarpmış... bide bazı yakınlarımı kaybettim .. Malum birazda büyüdük her yerede gidilmez ..harçlıklar 250-300 arasıyken.. bi anda 90-100 arasına düştü.. kriz benide etkiledi
.BlueTR
Üye
bende alıyom ama az vermeye başladılar
geçen sene yine bi 60 olduda bu sene çok zor
caglet
Üye
20'yi bi 50 yapamadılar bide zengin olup aşırı cimri olanlar beni deli ediyo adam hem az veriyo hemde abime 10 veriyor bana 5 neymiş o büyükmüş aramızdada 2 yaş var :
En son kurbanda herkesi kriz çarpmış... bide bazı yakınlarımı kaybettim .. Malum birazda büyüdük her yerede gidilmez ..harçlıklar 250-300 arasıyken.. bi anda 90-100 arasına düştü.. kriz benide etkiledi
Bu sene stajdan yeterince kazandım Allah'a şükür. Önceden düşünürdüm bayram harçlığını ama bu sene çokta tın!
umutku123
Üye
Küçük olmak en iyisi.Dert yok asa yok.Yan gelip yat ve para topla
.Murat.
Üye
ben ken paramı kazanıyorum ama her bayram babamdan sembolik olarak 1 lira alıyorum baba olmak kolay değil
cukuleaks
Üye
Ben 12 yaşımdayken 450 tl toplamıştım. Ne yaptım diye sormayın , anneme verdim
(neymiş okadar parayı tutamazmışım geri verdiklerinde elimde sadece 50 tl vardı )