Eşşek kadar olsakda bayramda harçlığımızı istiyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

_enqin_

_enqin_

Üye
    Konu Sahibi
bana 20 verdiler :D :aha:

çok vermişler aga

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Sorma Abi ya Bende Daha Bu Yaşında Az Topluyorum :) , Geçen Sene Zor 30 TL topladım Onlada Telefona Hat Aldım :D

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Eskiden harçlık aldıklarım şimdi benden istiyorlar :ağlarım:

caglet

caglet

Üye
En son kurbanda herkesi kriz çarpmış... bide bazı yakınlarımı kaybettim .. Malum birazda büyüdük her yerede gidilmez :D ..harçlıklar 250-300 arasıyken.. bi anda 90-100 arasına düştü.. :D kriz benide etkiledi

.BlueTR

.BlueTR

Üye
bende alıyom ama az vermeye başladılar :D
geçen sene yine bi 60 olduda bu sene çok zor :D

caglet

caglet

Üye
20'yi bi 50 yapamadılar bide zengin olup aşırı cimri olanlar beni deli ediyo adam hem az veriyo hemde abime 10 veriyor bana 5 neymiş o büyükmüş :D aramızdada 2 yaş var :D::D

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
En son kurbanda herkesi kriz çarpmış... bide bazı yakınlarımı kaybettim .. Malum birazda büyüdük her yerede gidilmez :D ..harçlıklar 250-300 arasıyken.. bi anda 90-100 arasına düştü.. :D kriz benide etkiledi

başın sağ olsun :'( bana en fazla 40 veriyolar :(

mucahitherken

mucahitherken

Üye
Konu hort :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bu sene stajdan yeterince kazandım Allah'a şükür. Önceden düşünürdüm bayram harçlığını ama bu sene çokta tın! :D

umutku123

Üye
Küçük olmak en iyisi.Dert yok asa yok.Yan gelip yat ve para topla :)

.Murat.

.Murat.

Üye
ben ken paramı kazanıyorum ama her bayram babamdan sembolik olarak 1 lira alıyorum baba olmak kolay değil

cukuleaks

Üye
Ben 12 yaşımdayken 450 tl toplamıştım. Ne yaptım diye sormayın , anneme verdim :kop:
(neymiş okadar parayı tutamazmışım:D geri verdiklerinde elimde sadece 50 tl vardı :D :D )

Üst Alt