Ess Elektronik Servis Saçmalıkları

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Ess Elektronik Servis Saçmalıkları
Merhaba arkadaşlar.
Bazılarınızın hatırlayacağı üzere yaklaşık 1 ay önce Samsung Galaxy S3 telefonumda ekranda gölgelenme sebebi ile garantiye göndermiştim ve ekran değişimi yapılarak geri gönderilmişti. 2 hafta geçtikten sonra gorilla glass ekranın ortasında üst kısımda hiç bir şekilde çıkaramadığım bazı lekeler meydana geldi. Cam sil-mikrofiber bez ile + ıslak mendille + kolonya ile silmeme rağmen çıkmıyor neyse bu beyaz lekeler. Normalde görülmüyor fakat gün ışığında ve ekranı sıvı ile sildiğinizde çok net görülüyor. Bu sebepten tekrar garantiye gönderdim ve telefon belirtilen arızaya rastlanamamıştır denerek geri gönderildi. Adamlara parası neyse yapın vereyim garantiye girmiyorsa diyorum yok bişey yok diyolar. Alacam o ekranı gözlerine sokacam o olacak. Sinirlendim bir daha size telefon göndermem bu garantiyide bozacam dedim. 6 ay kullanıpta yağlı ellerimle tozlu ellerimle o kadar kullandım hiç leke olmadı ama ne hikmetse garantinin ekran değişiminden sonra çıkmayan lekeler oldu. Home tuşu ve hoparlör kısımlarındada camın iç tarafında hava gibi beyaz lekeler.. Sonuç olarak sinirlendim ve bugün siyah S3 üm için gittigidiyordan;

ve

ve

aldım. Bunları bi uzman bulup taktıracak ve beyaz S3 olarak kullanmaya devam edeceğim.
Koskoca hepsiburadadan mal alıyorsun garantisi böyle dandik şirketler oluyor. Hepsiburadaya bildiriyorsun oda seni ilgilenmeden direk bunlara yönlendiriyor. Buda bize ders olsun sizinde aklınızda olsun.

serif55

serif55

Üye
Öncelikle geçmiş olsun hocam, internetten teknolojik birşey alırken mutlaka firmayı arayıp garantisinin hangi firmaya ait olduğunu öğrenin buna göre alışveriş yapın bi kerede benim başıma gelmişti akıllandım daha sorgulamadan almıyorum bişey

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Olan oldu artık aldığım parçaları takabilecek uzman birisini bulunca taktırıp önüme bakacam

TheMadness

TheMadness

Üye
Samsung servisi bakmıyor muydu? Ben Samsung servisine götürmüştüm şarj sorunu için garanti kapsamında düzeltildi.

TheMadness

TheMadness

Üye
Aldığınız ekran sadece cam sanırım. Çünkü digitizer internette 135$ civarında.

Edit: Sorunu tam okumamışım. Aldığınız malzemeler düzgün.

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Samsung servisini arayıp sordum bakmadılar yaparlarsa ücretli yaparlarmış ila italatçı firma ess elekt. bakacakmış. Neyse abi aldım ben parçaları takacak bi uzman bulup taktıracam lanet gitsin ess falan