ESPİER PRO LİSANS SORUNU YOK

Sponsorlu Bağlantılar

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Sessize alma ve titreşim göremedim kısayol olarak çubuk da var mı acaba

salzige

salzige

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum o kısmını denemedim ama aşağıdan yukarıya cekilen control center de var diye hatirliyorum

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Ben bulamadım bi bakar mısın bulursan ekran görüntüsü atar mısın

byAndroid

byAndroid

Üye
Hepsi toplam ne kadar ram tüketiyor

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
:tşk:

volkan_aci

volkan_aci

Üye
Ben yükledim launcheri. İzlenimlerimi aktarayım.
Bütün uygulamalar yaklasık 150 ile 200mb arasında ram harcıyor. İphoneler gibi tus kilidini açınca simgeler ekrana dagılıyormus gibi oluyor bu güzel ama biraz takılarak hareket ediyor. Bide şebeke yerinde avea yerine aria yazıyor bende:)) pil yüzdesini de göstermiyordu.
Iphonelerdeki alttan cıkan bildirim ekranı gibi ve üstten cıkan bildirim ekranı mevcut fakat orijinal gibi kayarak inmiyor birden cıkıyor. Bu düzeltilirse çok daha iyi olur. Genel olarak kullanmada sıkıntısı yok tavsiye edebilirim.
Ayrıca ne kadar ram yiyor v.s cok takmayın kullanın gitsin. Telefonu kullanalım diye aldık ordan kıs onu kapat sunu aç telefonun hiçbir özelliğini kullanamıyoruz. :)
Note 3 te denedim

• Beğen
Tepkiler: 98farom98
salzige

salzige

Üye
    Konu Sahibi
Anlatım için tesekkur ederim , aria yazısını notification ayarlarından operatör adi yazan yerden degistirebilirsin bu ayarları espier merkezi eklentiler kısmından değiştirebilirsin

byAndroid

byAndroid

Üye
Çok ram yiyormuş be :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Asus Zenfone 2 Gelince kurulur anca Ram kullanımı ciddi oranda :cool

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
manyaq28

manyaq28

Üye
hocam ben hepsini kurdum çok güzel çalışıyor ustten ve alttan kayan barlar tuş kilidi muazzam çalışıyor ancak uygulama çalışınca benim chazın ön panelindeki dokunmatik olan geri arama seçenek tuşları kullanılamaz hale geliyor . neyi açsam geri çıkamıyorum bu duruma bi çözümünüz mevcut mu acaba

corus54

corus54

Üye
Tesekkurler

esokmen

esokmen

Üye
Su nokta varya ona basimca kisayollar cikiyor iphone da onu elde etmem icin hangisini yuklemem gerek

yaldiz

yaldiz

Üye
espier merkez çalışmıyor. tıkladığımda telefon donup kalıyor. sonra launcher kapatılsın mı diyor. s5 mini

hasman

Üye
kullandığım en iyi launcher ama lisans isteyip durduğundan kullanamiyordum eline sağlık güzel oldu

bidost06

bidost06

Üye
Çok teşekkür ederim güzel paylaşım ben bildirim çubu yükledim nasıl türkçe yapabilirim

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
süpermiş bu ya :ehe memnun değildim durum çubuğumdan da, bunu görünce sevindim. s4 te tüm fonksiyonlar sorunsuz :tşk:

MusTy4423

MusTy4423

Üye
Eline Sağlık Deneyelim Bakalım :)

geredelikurt_06_14

Üye
Espier Notification widget ekleme ozelleigine sahip eger play store dan widget indirirsen wifi mobil veri ekran aydnlatma vs. Olan bi widget indirirsen bu sekilde kullanabilirsin. Ornegin super widget go swict widget olabilir.

cenknet

Üye
Acaba ios6 olanını da paylaşabilirmisiniz çok aradım ama bulamadım

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Güncel mi acaba uygulama ?