Teşekkürler abi

Black purple diye baktım ben ama farklı gibi geldi bana cikanlarbirileri adımı anmışvalla bilmiyorum ama bi araştırıvereyim kardeşim ok. haberdar ederim seni.

Black purple diye baktım ben ama farklı gibi geldi bana cikanlar![]()
ama inadımı biliyon kafama soktunuz ya ben bunu bulmadan bu gece uyku girmez bana 
birileri adımı anmışvalla bilmiyorum ama bi araştırıvereyim kardeşim ok. haberdar ederim seni.
Bekliyorum abi.valla hiç yoktan bunu bulmak baya uğraştıracakama inadımı biliyon kafama soktunuz ya ben bunu bulmadan bu gece uyku girmez bana
![]()

tesekkurler

Teşekkürler

Panelide kullanabilirsin.İnoty kullanıyordum ancak wifi mobil veri gibi toggleler kullanılmıyordu bunda sadece status olarak kullanılıyor teşekkürler![]()

Nasıl yaniPanelide kullanabilirsin.
Widget olarakta power toogle kullanabilirsin![]()

Panele widget ekleniyor yaNasıl yani![]()

Popup notifikasyon pro kullanabilirsin tavsiye edebilirim cihaza ilk kurdugum uygulamalardan biriBildirimler gorunmuyor ki whatsapp falan. Sus niyetine sadece![]()

Play store da yok link alabilir miyim acaba =)Popup notifikasyon pro kullanabilirsin tavsiye edebilirim cihaza ilk kurdugum uygulamalardan biri![]()
Play store da yok link alabilir miyim acaba =)
donanimhaberden iyi bi forum yoktur diyodum bu alanda ama varmis sevdim burayi
yalniz bu iyi degil ya benim icin birinin gormemesi gereken seyler olur gorur falan sikinti yani 
Playstre link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekten indirebilirsin