Esnek 1GB Tarifesi 19TL

Sponsorlu Bağlantılar

cLeaninG

cLeaninG

Üye
    Konu Sahibi
Esnek 1GB Tarifesi 19TL
Arkadaşlar geçen gün sitede gördüm.Yeni çıkmış herhalde hemen koştum Vodafone'ye geçmeye tabi gittim.Bunlar yine bilmiyo.[emoji1] [emoji1] .Zorla hallettik felan.Bence 18TL'lik tarifeden daha güzel çünkü +2000dk+spotify 500mb interneti yanılmıyorsam 5 TL ye alıyorsunuz.+freezone.Bence süper bir tarife[emoji4][emoji6]

Ha unutmadan bu 19TL te ek vergi parasıda ödüceksiniz diye söylendi bana o yüzden her ay 22TL yüklicem.

Son düzenleme:

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
500 MB internet ve 30 milyon şarkısı ile Spotify premium aboneliğini sadece 4.90 TL’ye almak istersen Esnek Spotify paketi (ESNEK SPOTIFY -> 7000

500 MB bitince spofity fen nasıl dinlicez indircez ben spofity kullanmıyomda merak ettim

• Beğen
Tepkiler: cLeaninG
cLeaninG

cLeaninG

Üye
    Konu Sahibi
500 MB internet ve 30 milyon şarkısı ile Spotify premium aboneliğini sadece 4.90 TL’ye almak istersen Esnek Spotify paketi (ESNEK SPOTIFY -> 7000

500 MB bitince spofity fen nasıl dinlicez indircez ben spofity kullanmıyomda merak ettim
Orasını bilemem ama bence çok güzel tarife :)

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Orasını bilemem ama bence çok güzel tarife :)
Şuan haftalık sınırsız cepnet yaptım 6 tlye bunamı gecsemki 19 tlye ama konuşma yapmıyorum fazla daha çok yani sadece internet kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: cLeaninG
cLeaninG

cLeaninG

Üye
    Konu Sahibi
Şuan haftalık sınırsız cepnet yaptım 6 tlye bunamı gecsemki 19 tlye ama konuşma yapmıyorum fazla daha çok yani sadece internet kullanıyorum
Hmm sen bilirsin kardeş.Yeni bir şeyler çıkarsa paylaşırım burda[emoji6]

• Beğen
Tepkiler: Gofrettin115
KELGER

KELGER

Üye
yani bu tarifenin toplamı ney kaç dakika kaç sms kaç mb internet

emreexxl

emreexxl

Üye
Arkadaşlar bende lys ye hazırlandığım için dışarı çıkmaya fırsat bulamıyorum bugün hazır çıkmışken vodafone'a geçtim çünkü dün reklamlarda vodafone freezone'a numarasını taşıyanlar 1 gb internet + heryöne 500 dakika + vodafone içi 2000 dakika şeklindeki reklamını gördüm ve bugün hemen vodafone'a geçtim ancak sitede baktığımda böyle bir tarife göremedim

Üst Alt