Eskişehirspor'un Galibiyet Sevincinde Kan Döküldü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neslein

neslein

Üye
    Konu Sahibi
Eskişehirspor'un Galibiyet Sevincinde Kan Döküldü
Türkcell Süper Ligi'ne yükselmenin coşkusunu yaşayan Eskişehirsporlu taraftarlar arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay Arifiye Mahallesi, 2 Eylül Caddesi üzerinde meydana geldi. Eskişehirspor'un galibiyetini kutlayan Mustafa F. (19) ve Hüseyin K. (19), 6-7 kişilik başka bir taraftar gurubu ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada Mustafa F. yüzüne aldığı darbeler sonucu kanlar içinde kaldı. Çevrede bulunan vatandaşlardan yardım isteyen Mustafa F. ve arkadaşı Hüseyin K., kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından tedavi altına alındı.
Polis ekipleri zanlıların yakalanması için soruşturma başlattı.

ESKİŞEHİR'DE SÜPER LİG COŞKUSU

Eskişehirspor'un play-off karşılaşmasında rakibi Bolusporu 2-0 yenerek 12 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkması, Eskişehirlileri sokaklara döktü.
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Eskişehirspor'un, İstanbul'da Beşiktaş İnönü Stadı'nda oynadığı play-off final karşılamasında rakibi Bolususpor'u 2-0 yenerek Süper Lig'e çıkan 3. takım olması kenti bayram yerine döndürdü. Kızılcıklı Mahmut Pehlivan ve İsmet İnönü caddeleri başta olmak üzere şehrin önemli cadde ve sokaklarında araçlarıyla tur atan taraftalar, Eskişehirspor lehine sloganlar attı. Taraftarlar şampiyonluğun vermiş olduğu sevinçle şarkılar söyleyip, takım kaşkolleri ve tişörtleriyle halay çekti. Bazı taraftarlar araçlarının camlarından sarkarken, bazıları da araçların üzerine çıkıp slogan attı. Çocuk, genç, yaşlı tüm Eskişehirlilerin sokaklarda kutladığı galibiyet sevincinde meşaleler yakılarak, havai fişekler atıldı. Çok sayıda polisin görev aldığı kutlamalarda, uzun araç konvoyları nedeniyle ulaşımda aksaklıklar yaşandı

leiche

leiche

Emekli Yönetici
ayıp ya walahi ayıp
eskişehirde oturuyorum es es için sevindim ama bu taraftarla haketmiyor
dostluğuyla ön planda olacağına nelerle ön planda olyor es es taraftarları

neslein

neslein

Üye
    Konu Sahibi
ayıp ya walahi ayıp
eskişehirde oturuyorum es es için sevindim ama bu taraftarla haketmiyor
dostluğuyla ön planda olacağına nelerle ön planda olyor es es taraftarları

sana katılıyorum olanları gözümüzle görüyoruz burda sewinçlerine diyecek birşeyim yok tabikide kutlamalarınıda yapacaklar ama sonu hüsran bitmeden

toprakumit

toprakumit

Üye
Es es işte ne olsun :( Ya bütün takımlar böyle morelinizi bozmayın... Bunlar bir noktadan sonra holigan oluyolar :(

neslein

neslein

Üye
    Konu Sahibi
Es es işte ne olsun :( Ya bütün takımlar böyle morelinizi bozmayın... Bunlar bir noktadan sonra holigan oluyolar :(

insanın ister istemez canı sıkılıyor burda hepsi aynı şeyin kutlamasını yapıyor böle gereksiz tartışmalar boş

toprakumit

toprakumit

Üye
Evet ama bakın dünya kupasında yada galatasarayın şampiyonluğundada oldu bunlar... Fakat Şunu söyleyeyim ve zaten sizde diyosunuz Böyle şeyler olmamalı kardeş kardeşi ile kavga etmemeli, Hepimiz kardeşiz....

neslein

neslein

Üye
    Konu Sahibi
Evet ama bakın dünya kupasında yada galatasarayın şampiyonluğundada oldu bunlar... Fakat Şunu söyleyeyim ve zaten sizde diyosunuz Böyle şeyler olmamalı kardeş kardeşi ile kavga etmemeli, Hepimiz kardeşiz....

hepimiz kardeşiz bu kavga ne diye oy .... :)

toprakumit

toprakumit

Üye
mahsundan girdin ama şimdi :ehe

toprakumit

toprakumit

Üye
:ehe tamam neyse severek dinlerdik zaten bir zamanlar :ehe

leiche

leiche

Emekli Yönetici
doğlar oy oy oy yollar oy oy oy :)

toprakumit

toprakumit

Üye
:ehe :ehe kankam ya gelde seni meşhur edeyim ben :ehe :ehe :ehe

leiche

leiche

Emekli Yönetici
cok ii taklit yaparım :)

neslein

neslein

Üye
    Konu Sahibi
ooo bi ses wardır benim aşkımda yer gök inler :)

toprakumit

toprakumit

Üye
inleer :hmmm
:D:D:D

leiche

leiche

Emekli Yönetici
kızdığım zaman sesim çok çıkarda :D

toprakumit

toprakumit

Üye
Alıntı yapmıyorum çünkü iki kumruya ben burada gülüyorum
:ehe :ehe :ehe :D:D:D

neslein

neslein

Üye
    Konu Sahibi
Alıntı yapmıyorum çünkü iki kumruya ben burada gülüyorum

:ehe :ehe :ehe :D:D:D

bak senin muhabbetine kapıldık uykuyu bile unuttuk oysaki yarın pardon artık bugun oldu cok işimiz war ewden tasınacaz sende bize gülüyon kızarım haa :)

toprakumit

toprakumit

Üye
Nereye taşınıyosunuz :hmmm

Biz geliyoz diye mekan değiştiriyonuz demi fakir ama gururlu insanlar sizi sizi :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...