Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eskidenn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darbeci_001
Üye
Konu Sahibi
eskidenn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
burasi yeri degil ama bayadir gozlemledigm bisey. eskiden cok satis yapiliyodu bu forumdan. ama artk ciddi bir yavaslama goruyorum. yogun bir satis goremiyrm alanda satanda cok az oldu. . bunun nedeni piyasada para donmemesimi acaba?
Mad EagLe
Üye
Artık ikinci ele pek talep yok herkeste kredi kartı var taksitle internetten yapıyorlar alışverişlerini
Artık telefonculardan bile 0 telefon almıyorum ya tim ya da tekno marketler internettende yapmıyorum görmeden almam teknosadan arkadaşım c6–01 aldı kilit tuşu bozuktu bir sürü uğraştırdılar aldığına pişman oldu hemde pahalıya almıştı gideceksin göreceksin alacaksın en güzeli
Artık telefonculardan bile 0 telefon almıyorum ya tim ya da tekno marketler internettende yapmıyorum görmeden almam teknosadan arkadaşım c6–01 aldı kilit tuşu bozuktu bir sürü uğraştırdılar aldığına pişman oldu hemde pahalıya almıştı gideceksin göreceksin alacaksın en güzeli
Alternatifler çoğaldı, kredi kartlarına büyük avantajlar geldi. Dolayısıyla ikinci elde talep azaldı. Buna bizim yapabileceğimiz hiç birşey yok. Üyelerimizin tercihidir.