eskidenn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darbeci_001

darbeci_001

Üye
    Konu Sahibi
eskidenn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
burasi yeri degil ama bayadir gozlemledigm bisey. eskiden cok satis yapiliyodu bu forumdan. ama artk ciddi bir yavaslama goruyorum. yogun bir satis goremiyrm alanda satanda cok az oldu. . bunun nedeni piyasada para donmemesimi acaba?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Artık ikinci ele pek talep yok herkeste kredi kartı var taksitle internetten yapıyorlar alışverişlerini

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Artık ikinci ele pek talep yok herkeste kredi kartı var taksitle internetten yapıyorlar alışverişlerini

+1 :oke: aynen öyle + bir kartta değil en az 2-3 kredi kartı var biri olmaz ise diğeri ile yani :tebessüm:

esokmen

esokmen

Üye

Aynen kardesim. Adam nakit 200 tl verecegine kredi kartiyla sifirini alip ayda 50 tl oduyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ben tanıdığımdan bile 2. El ürün almam mesela heleki yabancıya nasıl güvenirim.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ben tanıdığımdan bile 2. El ürün almam mesela heleki yabancıya nasıl güvenirim.

+1 :oke:

2.el E71 aldım elden çalıntı çıktı 2buçuk senedir emniyetle uğraşmaktayım atsan atılmıyor satsan satılmıyor :angry:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Artık telefonculardan bile 0 telefon almıyorum ya tim ya da tekno marketler internettende yapmıyorum görmeden almam teknosadan arkadaşım c6–01 aldı kilit tuşu bozuktu bir sürü uğraştırdılar aldığına pişman oldu hemde pahalıya almıştı gideceksin göreceksin alacaksın en güzeli:)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Artık telefonculardan bile 0 telefon almıyorum ya tim ya da tekno marketler internettende yapmıyorum görmeden almam teknosadan arkadaşım c6–01 aldı kilit tuşu bozuktu bir sürü uğraştırdılar aldığına pişman oldu hemde pahalıya almıştı gideceksin göreceksin alacaksın en güzeli:)

ayneeen öyle vallahi :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Alternatifler çoğaldı, kredi kartlarına büyük avantajlar geldi. Dolayısıyla ikinci elde talep azaldı. Buna bizim yapabileceğimiz hiç birşey yok. Üyelerimizin tercihidir.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...