Xurmirac
Üye
Eskiden Bana Yakın Davranıyodu Ama Şimdi..
Arkadaşlar bir kız var, ismi Eda. 2. sınıftan 6. sınıfa kadar aynı sınıftaydık sonra sınıflar değişti ama yinede aynı okuldaydık.. Küçükken yani 2-3-4 ve 5. sınıflarda Eda ben 1 kız ve 1 erkek arkadaş çok iyi bi grup olmuştuk yani sürekli birlikteydik tabi o zamanlar sevgili olaylarından falan anlamıyoruz. Sonra işte 6. sınıfa geldik ben hoşlandığımı düşünmeye başladım falan tatsız şeyler oldu aramızda bi konuştuk bi kızıştık falan neyse.. Bu geçen yaz tatilinin başında (8. sınıfın sonunda) ben yeniden bu kıza aşık oldum ama o zamanlar konuşmuyoduk aramızda bi olay oldu yine kızıştık yani. Mesaj atmak istemedim sonra aradan 1 ay civarı birşey geçti bana mesaj attı yeniden konuşmaya başladık ben yine aşık olduğumu söylemedim ama birbirimizle eskisi gibi çok yakın konuşmaya başladık canımlar falan sonra ben bi gece çok uzun bir mesajla yine açıldım kıza tabiki karşılıksız kaldı ama konuşmalarımızda hiçbir değişiklik yoktu yine çok yakın çok güzel çünkü gerçekten bana karşı aşk olarak olmasada sevgisi vardı.. Neyse sonra bu kız birisiyle sevgili olmuş bana söyledi onu söylediği andan sonra geceleri uyuyamaz oldum hiç aklımdan çıkmıyodu çünkü dedim ki kıza " Artık seninle konuşamıyorum sürekli siz aklıma geliyosunuz, konuşmayalım bir süre " dedim , konuşmaya devam edelim diye elinden geleni yaptı yani sevgilisi varken, ben ona aşıkken konuşmaya devam edelim diye çok istedi falan sonra 1-2 hafta kadar konuşmadık ben yeniden mesaj attım yine çok yakındık yine bana çok yakın davranıyodu SEVDİĞİNİ BELLİ EDİYODU ama nedense son birkaç gün-haftadır bana çok uzak davranıyor çok soğuk davranıyor sanki 7 yıllık değilde 7 günlük arkadaşmışız gibi davranmaya başladı.. Eskisi kadar sevmiyosun eskisi kadar değer vermiyosun dediğimdede " Sadece artık sevgimi belli etmiyorum " dedi.. Sizce dediği doğru mudur yoksa benim dediğim gibi hiçbirşey eskisi gibi değil mi ? Neler yapmam gerekiyor arkadaşlar yardımcı olun.. 

).Konuşmak istemesi seviyor anlamına gelmez yani seni dostun olarak görüyordur