Es'ki tas, Es'ki hamam! Eskişehirspor 2 - Galatasaray 1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zibidi39

zibidi39

Üye
yahu banada ceza puanı vermısler :D gs nın ısmını mizahi uslupla yazdım dıye .ya gs bu kadar degersız bı takımmı ki 5 ceza puanı vermısler cok degerlı takım 20 den asagısı kesmezdi :D bu yorumumda herahngı bısey yok heralde elestırım ıcınde bı 5 daha kıtlerler :D bu arada harbıden elle almıs koray topu
 


'Davut

'Davut

Üye
Maç ellerle oynamış yani hakem çok kötüydü...Biri'ni bari beri...Penaltı penaltı değildi...

Bursa lider olabilir...Yakışır Bursa'yada...
 
Salihyet

Salihyet

Üye
Konu dağılmasın arkadaşlar, bence Galatasaray bundan sonra daha dikkatli olacak, ama galatasarayın medya üstünde ki gücünü görmüş oldum.
 
arslansem

arslansem

Üye
Konu fenerbahçe değil ama fenerin maçlarını izlemeden konuşmayalım bence..

Bi kere farkında mısın bilmiyorum ama Keita ile Güiza nın pozisyonlarını kıyaslayıp işin içine Fenerbahçeyi katan sensin.. :) ayrıca ben tüm Süper Lig maçlarını izliyorum Salih sen rahat ol :)

--------------- Ekleme ---------------

semih hem yenilmişşiniz birde iki sayfa yazmışşın hiçmi erinmedin be kardeşim daha dün bize diyordunuz hakemi şikayet ediceginize futol oynasaydınız şimdi hakemi bırakın futbol oynayın biraz :)

Fark ettiysen abi ben her maçtan sonra yazı ekliyorum buraya.Yenme,yenilme ve beraberlik fark etmiyor yani ;)
Hakemle ilgili tek laf bile söylemedim.Herşey açık ve net ortada.Kim daha iyi oynuyor bu ülkede herkes görüyor biliyor.Bu takımınızı beğeniyorsanız ben bişey diyemiyorum abi :) bizi ilgilendirmiyor takımımın şampiyon olacağına inanıyorum ama şu an zirvedeki 4 takımdan en kötü futbolu Fenerbahçe oynuyor BENCE.. ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt