Eski sanat eserlerinde rastlanan uzaylılar

Sponsorlu Bağlantılar

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
Eski sanat eserlerinde rastlanan uzaylılar
Televizyonda UFO’lardan bahseden veya tanık olduğunu söyleyen insanları çoğumuz gülerek izlemişizdir. Ancak bir çok kişinin aynı şeyden bahsetmesi, o şeyin uydurma olma ihtimalini azaltır. Hele ki tanıklar çok uzun zaman önce yaşamışsa…




Bir çok yerde Leonardo da Vinci’ye ait olduğu söylenen “madonna palvecchio” isimli tablo, 1400’lü yıllarda yaşamış italyan bir ressam’a ait. İsa ve Meryem’in resmedildiği sıradan bir dini resim olarak görülebilir ancak arka tarafta bir köpek ve bir adam’ın gök yüzündeki tuhaf cisme bakması düşündürücüdür.



Masolino da Panicale isimli bir ressam tarafından yine 15. yüzyılda çizilmiş, “The Miracle of the Snow” isimli bir tabloda İsa ve Meryem gök yüzünde UFOlar ile birlikte görülmektedir.

Büyütmek için tıklayınız, esas boyutları 1024x731.


Abydos isimli antik mısır kentinde bulunan bu hiyoroglifte tam olarak ne denilmek istendiği uzmanlarca açıklanmıyor. Ancak sinek, helikopter, ufo gibi net resimlerin olması ve mısır’ın en gelişmiş toplumlardan birisi olması şüpheleri arttırıyor.


Aynı bölgede bulunan ve belki de Edison’a ilham veren bir başka resim ise dev bir ampül’ün çalıştırıldığı anı gösteriyor.



700’lü yıllarda yapılmış bir başka yağlı boya tablo ise haçlı seferlerinde ki anların kaydedildiği bir albümde bulunmuştur. Yıldız denilemeyecek kadar yuvarlak ve pencereli olan bu cisim kral tarafın işaret edilmektedir.


Carlo Crivelli tarafından 1486 yılında yapılan “Aziz Emidius’un Vahiyi” isimli bu tabloda ise disk şeklindeki klasik bir ufo’dan yansıtılan ışın Meryem’in kulağına tutulmaktadır.



İsa’nın çarmıha gerildiği geceyi resmeden eski bir tabloda ise gök yüzünde ki çok sayıda ufo net olarak görülmektedir.



1710 yılında yapılmış “İsa’nın Vaftizi” isimli resim bir insan topluluğunun ortasındaki isa’nın gök yüzünden yansıtılan bir ışık demetinin altında olduğu görülmektedir.



1300’lü yıllarda yapılan “İsa’nın çarmıha gerilişi” isimli fresk, Kosova’daki bir manastırın mihrabında yer almaktadır. Aynı gecenin resmedildiği bu eserde de uçan cisimler net olarak görülmektedir.



“Yazın zaferi” isimli 1538 yapımı bu halıda da gök yüzünde 4 adet uçan şapka benzeri cisimler görülmektedir.


Meryem’in hayatından kesitlerin sunulduğu 1330 yapımı, başka bir halıda da aynı tarz bir uçan cismi rahatlıkla görmek mümkün.



Ghirlandaio tarafından yapılan İsa’nın doğumu isimli bu tabloda da gök yüzünde metalik bir cisim görülmektedir, ayrıca masada ki yaşlı adamda bu cisme bakmaktadır.
 
  • Beğen
Tepkiler: emreexxl ve ShutItDown


teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
O zaman bu adamlar gelmiş dünyaya bunların kendine hayrı yok deyip bir daha gelmemek üzere dünyayı terk etmişler.
 
  • Beğen
Tepkiler: The Pancar
Bülent872

Bülent872

Üye
Hristiyanlıkta bir anlamı olabilir yada ressamların hayal dünyası.
 

Benzer Konular

hikmet366
Cevap
0
Görüntüleme
285
hikmet366
karayel90
Cevap
0
Görüntüleme
1K
karayel90
cihan10
Cevap
8
Görüntüleme
775
Astrosman


Üst Alt