Uruloki Üye pRime.' Alıntı: Bu arada asıl nokia zamanla jolla'da toplandığında wp'u ve lumiaları ilah yapanlar ne yapacak merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... katılmakla beraber şu jollanın telefonunu merakla bekliyorum
pRime.' Alıntı: Bu arada asıl nokia zamanla jolla'da toplandığında wp'u ve lumiaları ilah yapanlar ne yapacak merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... katılmakla beraber şu jollanın telefonunu merakla bekliyorum
pRime. Üye Uruloki' Alıntı: katılmakla beraber şu jollanın telefonunu merakla bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Bu arada bu takımın n9 tanıtımından beri bu şirket için uğraştığı duyumunu aldım ama sence ne kadar doğrudur panpa?
Uruloki' Alıntı: katılmakla beraber şu jollanın telefonunu merakla bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Bu arada bu takımın n9 tanıtımından beri bu şirket için uğraştığı duyumunu aldım ama sence ne kadar doğrudur panpa?
Uruloki Üye pRime.' Alıntı: Bu arada bu takımın n9 tanıtımından beri bu şirket için uğraştığı duyumunu aldım ama sence ne kadar doğrudur panpa? Genişletmek için tıkla ... olabilir panpa 2011 den beri çalıştıklarını biliyoru linkedin de yazıyor ama
pRime.' Alıntı: Bu arada bu takımın n9 tanıtımından beri bu şirket için uğraştığı duyumunu aldım ama sence ne kadar doğrudur panpa? Genişletmek için tıkla ... olabilir panpa 2011 den beri çalıştıklarını biliyoru linkedin de yazıyor ama
Cihanî Sultan Üye pRime.' Alıntı: Bu arada asıl nokia zamanla jolla'da toplandığında wp'u ve lumiaları ilah yapanlar ne yapacak merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Windows Phone'u ilah yapan kim (hâşâ) ?
pRime.' Alıntı: Bu arada asıl nokia zamanla jolla'da toplandığında wp'u ve lumiaları ilah yapanlar ne yapacak merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Windows Phone'u ilah yapan kim (hâşâ) ?
MasteLaa Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Windows Phone'u ilah yapan kim (hâşâ) ? Genişletmek için tıkla ... ''Abartanlar çok hünkarım'' demek istedi abim
Cihanî Sultan' Alıntı: Windows Phone'u ilah yapan kim (hâşâ) ? Genişletmek için tıkla ... ''Abartanlar çok hünkarım'' demek istedi abim
avcitalip Üye MasteLaa' Alıntı: ''Abartanlar çok hünkarım'' demek istedi abim Genişletmek için tıkla ... aynen öyle yakında wp li cihazlar android cihazları döver camını çerçevesini kırar gibi dedikodular çıkar
MasteLaa' Alıntı: ''Abartanlar çok hünkarım'' demek istedi abim Genişletmek için tıkla ... aynen öyle yakında wp li cihazlar android cihazları döver camını çerçevesini kırar gibi dedikodular çıkar
pRime. Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Windows Phone'u ilah yapan kim (hâşâ) ? Genişletmek için tıkla ... Sözüm meclisten dışarı hünkarım. - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: ''Abartanlar çok hünkarım'' demek istedi abim Genişletmek için tıkla ... Evet.
Cihanî Sultan' Alıntı: Windows Phone'u ilah yapan kim (hâşâ) ? Genişletmek için tıkla ... Sözüm meclisten dışarı hünkarım. - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: ''Abartanlar çok hünkarım'' demek istedi abim Genişletmek için tıkla ... Evet.
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: wp daha prestijli Genişletmek için tıkla ... Prestij açısından öyle
Cezzbedici3 Üye telefonlarına kodlama yöntemiyle isimlendirmeseler bari.. Anlamlı adlar daha hoş olur kanaatimce (;
MrCommanDTr Emekli Yönetici Konu Sahibi Cezzbedici3' Alıntı: telefonlarına kodlama yöntemiyle isimlendirmeseler bari.. Anlamlı adlar daha hoş olur kanaatimce (; Genişletmek için tıkla ... kkatılıyorum sadece isim olsa sayı olmasa daha güzel olabilir ama bi süre sonra da isim yetişmezki yahu
Cezzbedici3' Alıntı: telefonlarına kodlama yöntemiyle isimlendirmeseler bari.. Anlamlı adlar daha hoş olur kanaatimce (; Genişletmek için tıkla ... kkatılıyorum sadece isim olsa sayı olmasa daha güzel olabilir ama bi süre sonra da isim yetişmezki yahu
avcitalip Üye MrCommanDTr' Alıntı: kkatılıyorum sadece isim olsa sayı olmasa daha güzel olabilir ama bi süre sonra da isim yetişmezki yahu Genişletmek için tıkla ... Galaxy S > Galaxy SII > Galaxy SIII Şeklinde her telefon modeli sıralanabilir,701II-N9II Gibi
MrCommanDTr' Alıntı: kkatılıyorum sadece isim olsa sayı olmasa daha güzel olabilir ama bi süre sonra da isim yetişmezki yahu Genişletmek için tıkla ... Galaxy S > Galaxy SII > Galaxy SIII Şeklinde her telefon modeli sıralanabilir,701II-N9II Gibi
MasteLaa Üye TALIPAVCI' Alıntı: Galaxy S > Galaxy SII > Galaxy SIII Şeklinde her telefon modeli sıralanabilir,701II-N9II Gibi Genişletmek için tıkla ... Xperia SII
TALIPAVCI' Alıntı: Galaxy S > Galaxy SII > Galaxy SIII Şeklinde her telefon modeli sıralanabilir,701II-N9II Gibi Genişletmek için tıkla ... Xperia SII
Cihanî Sultan Üye pRime.' Alıntı: Umarım bir an önce cihaz çıkarırlar. Genişletmek için tıkla ... Bekleyelim Serdar'ım.
pRime.' Alıntı: Umarım bir an önce cihaz çıkarırlar. Genişletmek için tıkla ... Bekleyelim Serdar'ım.
FirstPioneer Üye pRime.' Alıntı: Umarım bir an önce cihaz çıkarırlar. Genişletmek için tıkla ... Abi 6 hafta sonra her şey belli olacakmış MeeGo Türkiye de
pRime.' Alıntı: Umarım bir an önce cihaz çıkarırlar. Genişletmek için tıkla ... Abi 6 hafta sonra her şey belli olacakmış MeeGo Türkiye de
MrCommanDTr Emekli Yönetici Konu Sahibi FirstPioneer' Alıntı: Abi 6 hafta sonra her şey belli olacakmış MeeGo Türkiye de Genişletmek için tıkla ... Oytun neler diyecek meraklardayım ben de takipliyorum
FirstPioneer' Alıntı: Abi 6 hafta sonra her şey belli olacakmış MeeGo Türkiye de Genişletmek için tıkla ... Oytun neler diyecek meraklardayım ben de takipliyorum
Cihanî Sultan Üye FirstPioneer' Alıntı: Abi 6 hafta sonra her şey belli olacakmış MeeGo Türkiye de Genişletmek için tıkla ... Vay be!O kadar çabuk mu?Ben de mi bir sistem yazsam acaba?
FirstPioneer' Alıntı: Abi 6 hafta sonra her şey belli olacakmış MeeGo Türkiye de Genişletmek için tıkla ... Vay be!O kadar çabuk mu?Ben de mi bir sistem yazsam acaba?
avcitalip Üye MasteLaa' Alıntı: Xperia SII Genişletmek için tıkla ... one x2 gibi - - - Eklendi - - - hTC One x in karesi
MasteLaa' Alıntı: Xperia SII Genişletmek için tıkla ... one x2 gibi - - - Eklendi - - - hTC One x in karesi