Demek istedim tam olarak su.
Eger pc nokia ovi suit araciligla nokia kullanici adi kullanarak rehberi yedek aldiysaniz ayni islemi telefon rehberine girin ovi yedekleme yani sencronize var ordan nokia sayfasinda kesinlikle vardir ordan rehberi geri yukleme yapabilirsiniz.telefondan
eger yedegi flash bellege kayit yaptiysan pc ye bagla oviden yedek yeri olarak flash bellegi gosterirsen olabilir ama burasini bilmiyorum yanlis bilgi olmasin.
ilk dedgim gibi sorunsuz yukleme yapabilirsin.
Nokia Contacts Ovi'nin Sitesine Giriş Yapınca Rehber Karşıma Çıktı. Sitede Numaralar Yüklü Şuan ama Ben Rehberde Ovi Senkronizasyon Aradım Bulamadım Benim Telefonda CFW Yüklü Acaba Kaldırılmış mıdır? :S Aramaya Devam Ediyorum ama Siteden Telefona Yollama veya Siteden PC'de ki Ovi Suite'ye İndirip Oradan Telefona Aktarma gibi Birşey Denemek Mümkün mü?
Senide Yordum Kusra Bakma..
----------Eklendi @ 18:36:31 ---------- Yazıldı @ 18:12:10 ----------
Sorunu Hallettim.
Nokia PC Suite Yükledim. Yedeği Çift Tıklatınca Telefon Seçme Kısmı Geldi Telefonu Seçtim Oradan. Daha Sonra Yine Yedeği Seçtirdi Program İçerisinden. Seçtim Devam Ettim. Ardından Yedekleme İçerisinden Neleri Yükleyeceğimi Seçtirdi (Rehber, Mesajlar, Kullanıcı Ayarları vs...). Rehber'i Seçtim Tamam dedim Yükledi ve Telefonu Yeniden Başlattırdı.
Yardımların için Çok Teşekkür Ederim...
İyi Forumlar!