Nikolayco
Üye
Eski Android Cihazınızla Neler Yapabilirsiniz?
Mesela benim gibi eski bir T10 sahibi iseniz 3TL ye sınırsız internet paketi alarak aracnızı devamlı bulabileceğiniz bir cihaz yaparak hırsızlara karşı kullanabilirsiniz.
Bunun için ilk önce kontağı kapatsanız bile elektrik kesilmeyen bir sigortadan 12V elektrik alarak araç şarj cihazını beslemelisiniz. Şarj cihazının soketini de telefonun devamlı şarj olması için telefona takmalısınız. (Hırsızlar arabanızı çaldıktan sonra aküyü sökseler bile sizin telefonun pili bitene kadar vaktiniz olacak.) Ben telefonun GPSi daha iyi çekmesi için ince bir beze sarark tavan arasına yerleştirdim.(Güneşliğin hemen üzerine).
Daha sonra telefonu arabaya yerleştirmeden önce GPS Logger programını kuruyoruz.
gerekli ayarları yaptıkdan sonra
Bunun için ilk önce kontağı kapatsanız bile elektrik kesilmeyen bir sigortadan 12V elektrik alarak araç şarj cihazını beslemelisiniz. Şarj cihazının soketini de telefonun devamlı şarj olması için telefona takmalısınız. (Hırsızlar arabanızı çaldıktan sonra aküyü sökseler bile sizin telefonun pili bitene kadar vaktiniz olacak.) Ben telefonun GPSi daha iyi çekmesi için ince bir beze sarark tavan arasına yerleştirdim.(Güneşliğin hemen üzerine).
Daha sonra telefonu arabaya yerleştirmeden önce GPS Logger programını kuruyoruz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gerekli ayarları yaptıkdan sonra
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sitesinden kullanıcı adı alarak aracınızı takip edebilirsiniz veya email adresinize belli aralıklarla koordinat bilgilerini göndertebilirsiniz. Ne şekilde kullanacağınız size kalmış...