Eşinizin yada Sevgilinizin neyini sevdiniz nesine aşık oldunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Eşinizin yada Sevgilinizin neyini sevdiniz nesine aşık oldunuz?
soru gayet acık :bye3:
neyine bağlandınız ?
fiziki görüntüsü de olabilir,huyuda olabilir onu sevmenizde ki aşık olmanızda ki etken
gülüşü bakısı vs vs .d

not : olmayanlar atmasın kafadan .d

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi

OğuzcanAbi

Üye
hepsiiiiiiiii :aha:
bi kere kız ağır başlı öyle herkes le konuşmuyor :D
hatta facebookda kız dahi olsa tanımadıklarını onaylamıyo :D
şımarık değil :ehe ve çok güzel :ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
aynı benı anlattın suan:d::d:
hepsiiiiiiiii :aha:
bi kere kız ağır başlı öyle herkes le konuşmuyor :D
hatta facebookda kız dahi olsa tanımadıklarını onaylamıyo :D
şımarık değil :ehe ve çok güzel :ehe

• Beğen
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Görüntüsü etkiledi, hal ve tavırlarını sevdim, beni kırılacak ipince bir cam parçası gibi sakınmasına aşık oldum. Bazen beni kırdığında, en ufak hatası bana çok ağır geliyor o yüzden. Keşke görünüşüne aşık olaydım daha az yıpranırdım, nede olsa bir 15 sene daha aynı görünecek :)

• Beğen
Tepkiler: jeosalih, OğuzcanAbi ve Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
:D:D tesekkürler daim olur ınsallah
Görüntüsü etkiledi, hal ve tavırlarını sevdim, beni kırılacak ipince bir cam parçası gibi sakınmasına aşık oldum. Bazen beni kırdığında, en ufak hatası bana çok ağır geliyor o yüzden. Keşke görünüşüne aşık olaydım daha az yıpranırdım, nede olsa bir 15 sene daha aynı görünecek :)

• Beğen
jeosalih

jeosalih

Üye
Nesine hatırlamıyorum ama fena çarpılmıştım.

• Beğen
jeosalih

jeosalih

Üye
Yok ya geçmedi. Eskisi gibi heyecan yok, aşk yok, fakat sevgi var çoçuk var:emzik:

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
en önemlısı de o ya ask geçici sevgı ve saygı olduktan sonra gerısı mühim deıl :D

• Beğen
Tepkiler: jeosalih
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
olunca yazacağım :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
olur:)

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
sıcak kanlılığına, temiz kalpli olmasına, samimiyetine, iyimserliğine, içtenliğine...off off içlendim birden :cry:

• Beğen
Tepkiler: jeosalih
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
nerden baslasam sımdı:P:

fireman87

fireman87

Üye
Ben onun kumral tenine, kumral saçlarına tutuldum.. Hani derler ya içten sıcaklık diye tam olarak öyle bişeydi.. Brezilyalıları severim.. Bi tanesinde kız arkadasım :oke:

• Beğen
'Patron

'Patron

Üye
Yaşına göre çok olgun , en nefret ettiğim ergensel davranışları göstermıyor , beni çok sevıyor , fotoğrafcı , fiziği ve çekiciliği beni benden aldı. ama en benı ona bağlaayann ise hayatımın onla benzeşmesi bir çok tesaduf yaşadık onunla. :alkis

• Beğen
Dafny

Dafny

Üye
İnsan kendinden başkasını çok sever mi ? Aşk, öyle bir şey ki sevdirir. Hayatta bir çizgi vardır çizginin sağ tarafı mutluluk sol tarafı hüzündür. İnsanlar genelde çizgidirler, duygularını dengeler. Ne hüzün ne mutluluk ... Eğer kendinden çok sevdiğin biri varsa o sana dengeni şaşırtır. Çok mutlu olduğun an, bir anda çok mutsuz da olabilirsin. İşte sevgi böyle bir şeydir. Dünyada iki kelimeyle cenneti, küçük bir kırgınlıkla cehennemi yaşatır. Ama ne kadar küs olsan da, kızgın olsan da, onun var olduğunu, senin olduğunu bildiğin sürece en mutlu sensindir. Sadece gururun bu gerçeği o anlarda saklar, ama bu hep böyledir. Onu gördüğün an kendini unutursun. Tek düşündüğün ,tek hissettiğin onu çok sevdiğin, onsuz yaşayamayacağındır. Elini tuttuğunda dünya yıkılsa sana zarar gelmeyecekmiş gibi hissedersin. Bilirsin ki o da seni, senin sevdiğin kadar seviyordur. İki seven kalp, aşkın verdiği sıcaklık ve sahiplik hissi… Bunlar eritir seni. Ve bununla beraber aşkın getirdigi diğer müthiş duygular... Benim için aşk bir de insanın yaşamı boyunca en güzel gördügü rüyadır.İşte ''o'' benim için böyle bir şey.O yüzümdeki gülüşlerin , ellerimdeki terlemenin , yüreğimdeki deli atışın sebebi...Her gece uykum,her sabah güneşim.Yıldızım,ayım,akan kanım.Bitmeyen masalım.Bahçedeki çiçeğim,çiçekteki rengim.Gökyüzüm,denizim,mavim ...

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva, Silinen Üye 166392 ve 'Patron

Revengeful

Emekli Yönetici
fiziğine..

:D

• Beğen
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
İnsan kendinden başkasını çok sever mi ? Aşk, öyle bir şey ki sevdirir. Hayatta bir çizgi vardır çizginin sağ tarafı mutluluk sol tarafı hüzündür. İnsanlar genelde çizgidirler, duygularını dengeler. Ne hüzün ne mutluluk ... Eğer kendinden çok sevdiğin biri varsa o sana dengeni şaşırtır. Çok mutlu olduğun an, bir anda çok mutsuz da olabilirsin. İşte sevgi böyle bir şeydir. Dünyada iki kelimeyle cenneti, küçük bir kırgınlıkla cehennemi yaşatır. Ama ne kadar küs olsan da, kızgın olsan da, onun var olduğunu, senin olduğunu bildiğin sürece en mutlu sensindir. Sadece gururun bu gerçeği o anlarda saklar, ama bu hep böyledir. Onu gördüğün an kendini unutursun. Tek düşündüğün ,tek hissettiğin onu çok sevdiğin, onsuz yaşayamayacağındır. Elini tuttuğunda dünya yıkılsa sana zarar gelmeyecekmiş gibi hissedersin. Bilirsin ki o da seni, senin sevdiğin kadar seviyordur. İki seven kalp, aşkın verdiği sıcaklık ve sahiplik hissi… Bunlar eritir seni. Ve bununla beraber aşkın getirdigi diğer müthiş duygular... Benim için aşk bir de insanın yaşamı boyunca en güzel gördügü rüyadır.İşte ''o'' benim için böyle bir şey.O yüzümdeki gülüşlerin , ellerimdeki terlemenin , yüreğimdeki deli atışın sebebi...Her gece uykum,her sabah güneşim.Yıldızım,ayım,akan kanım.Bitmeyen masalım.Bahçedeki çiçeğim,çiçekteki rengim.Gökyüzüm,denizim,mavim ...
ilk defa bu kadar uzun bir yazı okudum.

Üst Alt