Eşinizin Sizden Daha Kariyerli ve Geliri Yüksek Olmasını Nasıl Karşılarsınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Eşinizin Sizden Daha Kariyerli ve Geliri Yüksek Olmasını Nasıl Karşılarsınız?

• Kullanılan toplam oy
    8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ateş Böceği :)

Ateş Böceği :)

Üye
Oooo uçmuşsun sen maço:)Boşanmanın bile kıyaslamasını yapıyorsun:)
Böyle bir durumla karşılaşmamanı dilerim...

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
o zaman o mantikla şuda olur.Normalde erkek korur kollar sahiplenicidir yani öyle birşey dusunun ki kadin sizi koruyor,siz sığıntı gibi bir hayat suruyorsunuz :)

Burak

Üye
o zaman o mantikla şuda olur.Normalde erkek korur kollar sahiplenicidir yani öyle birşey dusunun ki kadin sizi koruyor,siz sığıntı gibi bir hayat suruyorsunuz :)

ölsek daha iyi o ne öyle abi ya :ehe

----------Eklendi @ 22:48:20 ---------- Yazıldı @ 22:47:32 ----------

Oooo uçmuşsun sen maço:)Boşanmanın bile kıyaslamasını yapıyorsun:)
Böyle bir durumla karşılaşmamanı dilerim...

boşanmasını gerektiricek bi durum olmuycak

çünkü ben evlendiğimde eşime en iyi şekilde bakarım ve en mutlu çift biz oluruz eminim :D

boşanmak istemiycektir. :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
boşanmasını gerektiricek bi durum olmuycak
çünkü ben evlendiğimde eşime en iyi şekilde bakarım ve en mutlu çift biz oluruz eminim :D
boşanmak istemiycektir. :D
Yaş 18'di değil mi? :D

Bu konuda açık konuşmak gerekirse ben rahatsız olurum.
Ancak rahatsız oluyorsam da yapılacak şey belli:
Çalış, geç kardeşim :D

Burada iki farklı sorun var:
1) Erkeğin kariyer ya da maddi olarak geçmesinin mümkün olmadığı bir kadınlarla yaşanan ilişki.
2) Bunun mümkün olduğu ancak fiili durumda mevcut olmadığı ilişki.

Birinci türden bir ilişkiye girmek erkek için biraz zor bir karar :) Ki bana kalırsa pek de mümkün değil.
İkinci tür ilişki ise kadın-erkek eşitliği ve fırsat eşitliğinin -olabildiğince- hakim olduğu günümüz şartlarında pek tabii karşılaşılabilecek bir durum. Eh memnun değilse erkek paşa, azıcık gayret edip geçecek kadınını :oke:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:hmmm sıkıntılı

SHS

SHS

Üye
sorun yapmam nasıl olsa parayı birlikte yeriz :D

• Beğen
Tepkiler: greenmile
SHS

SHS

Üye
kariyerli yedirmez bana, dır dır eder, çağırır beni 'makamına' -metin bu ne? neden boş bizim hesaplarrr:ehe

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
hee anladım babadan miras kalacak mantıklı :ehe

• Beğen
Tepkiler: SHS
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
evet, başka akraba falan olmıycak, paylaşamam:ehe

valla bana hep benden daha fakirler denk geliyor,artık umudum kalmadı

ama sen bulursan zengin ailesi olan bir kız içgüveysi de git derim :ehe

SHS

SHS

Üye

valla bana hep benden daha fakirler denk geliyor,artık umudum kalmadı

ama sen bulursan zengin ailesi olan bir kız içgüveysi de git derim :ehe

sen afrikada falan mısın, normalde m2ye düşen zengin sayısı daha fazla yurtdışında:ehe

giderimm, damat metin paşa olurum:ehe

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
sen afrikada falan mısın, normalde m2ye düşen zengin sayısı daha fazla yurtdışında:ehe

giderimm, damat metin paşa olurum:ehe

ne afrikası la :D

fakir derken yanlış anlaşılmasın yatları katları olan bir sevgiliden bahsediyorum ben,orta halli insanlar yani:D

• Beğen
SHS

SHS

Üye

ne afrikası la :D

fakir derken yanlış anlaşılmasın yatları katları olan bir sevgiliden bahsediyorum ben,orta halli insanlar yani:D

pardon cahilliğime ver, tabi buranın zengini=oranın orta hallisi :D

• Beğen
'Lorelai

'Lorelai

Üye
Anlamıyorum bu erkekleri. Sadece kendilerinde gurur varmış gibi konuşuyorlar ya ,sanki kızlarda yok. Açıkcası bu gurur avantaja dönüşebilir. Kadın işinde yükselir maaşı artar, erkek gurur yapar o da yükselir maaşı artar,sonra kadın gurur yapar... :d: Böyle gider, zengin oluruz :ehe

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
ya benim anlamadığım şu aslında ortada tartışılacak birşey yok bu devirdeki zengin ya da makamlı kızların yüzde 90 ı kendinden daha alt rütbede veya kendinden fakir kimse ile beraber olmuyo hep aynı seviye ya da daha üst erkeklere bakıyorlar kalan 10 luk dilimin yarısı daha düşük rütbeli birini sevse de baba-ana zoruyla başkası(zengin ya da üst rütbeli biri ile)evleniyor kendinden alt seviyede biri ile evlenen kadınlar bir şekilde o erkekleri kendine benzetiyor ben şimdiye kadar böyle gördüm aksine hiç rastlamadım ama benim evleneceğim kişi benden mertebeli olursa çalışır geçerim onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt