Eşinizin Sizden Daha Kariyerli ve Geliri Yüksek Olmasını Nasıl Karşılarsınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Eşinizin Sizden Daha Kariyerli ve Geliri Yüksek Olmasını Nasıl Karşılarsınız?

• Kullanılan toplam oy
    8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Anlamıyorum bu erkekleri. Sadece kendilerinde gurur varmış gibi konuşuyorlar ya ,sanki kızlarda yok. Açıkcası bu gurur avantaja dönüşebilir. Kadın işinde yükselir maaşı artar, erkek gurur yapar o da yükselir maaşı artar,sonra kadın gurur yapar... :d: Böyle gider, zengin oluruz :ehe

bu mantıkla hiç fakir kalmazdı :D

SHS

SHS

Üye
Anlamıyorum bu erkekleri. Sadece kendilerinde gurur varmış gibi konuşuyorlar ya ,sanki kızlarda yok. Açıkcası bu gurur avantaja dönüşebilir. Kadın işinde yükselir maaşı artar, erkek gurur yapar o da yükselir maaşı artar,sonra kadın gurur yapar... :d: Böyle gider, zengin oluruz :ehe
yarışcaz yani sonra bakcaz zenginiz ama moruğuz:d:

Ateş Böceği :)

Ateş Böceği :)

Üye
boşanmasını gerektiricek bi durum olmuycak

çünkü ben evlendiğimde eşime en iyi şekilde bakarım ve en mutlu çift biz oluruz eminim :D

boşanmak istemiycektir. :D

Eminsin, son kararın mı? :D
İnşallah herşey istediğin gibi olur :)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
fazla olmalı benden az maaş alan birini istemem hayatımda.1 lirada olsa fazla olmalı..

__xXx__

__xXx__

Üye
vallaha benden ne kadar çok rütbeli olursa olsun ben savaşırım onu geçmeye çalışırım ama geçemezsem işte o zaman....

SHS

SHS

Üye
  • Sorun yapmam,gerekirse ev temizliğini ben yaparım.Eşim evi geçindirir

114.29%
itiraf ediyorum bu oy benim:kop:

• Beğen
Tepkiler: Burak

pelın_

Hiç bir erkek kabullenmez bunu galiba
kabullendi diyelim bi süre sonra bunun ezikligini yaşar
kadın milleti hemen dırdıra başlar yok ben senden daha fazla kazanıyorum sen napıyosun
bütün kadınlar için geçerli diyil ama geneli böle olur ben erkek olsam kabullenemezdim

SHS

SHS

Üye
Hiç bir erkek kabullenmez bunu galiba
kabullendi diyelim bi süre sonra bunun ezikligini yaşar
kadın milleti hemen dırdıra başlar yok ben senden daha fazla kazanıyorum sen napıyosun
bütün kadınlar için geçerli diyil ama geneli böle olur ben erkek olsam kabullenemezdim

oyumu geri alamam :D

Astrosman

Astrosman

Üye
Fikrim yok ama 1.olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt