Murdoc Massaka
Üye
Bunlar yuva yıkarlarDaha iyisini, daha donanımlısını istemek erkeklere has bir özellik değilmiş demek ki! Sırf hava atmak için bile telefon almak kızların da kanında var.
Her zaman derim. Telefon alırken veya önerirken bir sorun.
Telefonu kullanım amacınız nedir?
Whatsapp ve Facebook için Note 4 alana sağlam dayak atmak lazım bence.Hem kullanmadığı özelliklere ve donanıma para saçmak ancak görgüsüzlüktür.
Bu arada kız arkadaşın etmiş bence. Sen de rahat rahat ezikle onu. Bak benim antika senin telefondan daha sağlam diye.
Beyaz eşya alırken Allah yardımcın olsun kardeşim. Ocağa incir ağacı değil , incir ağacı ormanı diker bu kafayla.Bunlar yuva yıkarlar
dün akşam demonte olarak internetten aldığımız vestiyeri kuruyordum, eşim de resim çekti facede paylaşacak, tabi konum bildirimi yaparak. daha önce evimizin konumunu kaydetmiştik zaten (ben)şimdi arıyor bulamıyor, dedim çıkar sen görmüyorsundur, bi 5 dk geçti bulamadı. en sonunda dedim ki; konum açık di mi? şöyle bi baktı, konum.. konum.. konum... başladı hızlı ayarları saymaya, wifi, bluetooth, gps, akıllı sensör, bilmem ne.... konum yok dedi! dedim GPS dediğin şey konum oluyor neyse açtı, yine arattı bizim evi (kaydolan adıyla) bana baktı "kızıcan biliyorum ama yine bulamadım" dedi, elime aldım baktım sadece ilk 3 harfi yazmış öyle arıyor, 2 harfi daha ekledim arama kısmına şak diye çıktı, dedim al burda hani aslında kötü bir kullanıcı değildir eşim ama arada bir böyle tatlı beceriksizlikleri oluyor, daha bi çok seviom onu o masumane bakışlarıyla
geçen de de Kadıköyde bi restoranttayken konum paylaşmıştı (gps kapalıyken yine) etiketlemiş, baktım ki karşıdaki Beşiktaştaki restorantı paylaşmış
Kesinlikle o zan daha tatlı oluyorlar hele bizimkinin al yapamadım deyip telefonu bana atması yok mu bayılıyorum. Vallahi çok şeker oluyor o zaman.
Sen gene iyisin. Benimkinin bir kafama atmadığı kalıyor. (N9 var elinde).
Bir gün hedefi tutturacak diye korkuyorum.
isterim daha iyisini kullansin ailevi butce yeteri kadar kullanmasi eniyisi olur .
ön kamerası olsun yeter onlara yani diyosunKesinlikle HAYIR diyorum. Teknolojiye tepki olarak doğmuş benimkisi. Rehbere numara kaydetmeyi bilmez, internete girip gazete okumaz, araştırma yapmaz. Varsa yoksa dizi izler. Buna iPhone 6 alsam sadece Alo der!! N9 bile lüks kaçıyor ona
senin icin iyi olur butce yeterli gereksiz yere para harcanmazKesinlikle HAYIR diyorum. Teknolojiye tepki olarak doğmuş benimkisi. Rehbere numara kaydetmeyi bilmez, internete girip gazete okumaz, araştırma yapmaz. Varsa yoksa dizi izler. Buna iPhone 6 alsam sadece Alo der!! N9 bile lüks kaçıyor ona
Ön kamera bile lüks. Bir gün doğru düzgün resim çektiğini hatırlamıyorum ki. Benimkisine 1100 alacağım yakında. Batarya 10 gün gider onaön kamerası olsun yeter onlara yani diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?