Eşini sopayla döverek öldürdü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Eşini sopayla döverek öldürdü
ADANA (İHA) - Van'ın Muradiye ilçesinde kocası tarafından sopayla dövülerek öldürülen henüz 18 aylık evli olan ve 10 aylık bebeği bulunan hamile kadın Adana'nın Ceyhan ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.


19 yaşındaki Ayşe Ece'nin cenazesi, Malatya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsiden sonra amcası Fevzi Ece tarafından morgdan alınarak minibüsle baba ocağı Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Mercimek Beldesi'ne getirildi. Cenazenin eve getirilmesi sırasında annesi Şener Ece (43) ile yakınları baygınlık geçirdi. 3'ü kız 5 çocuk sahibi olan Şener Ece, "Kızımı gelinlikle gönderdim, tabutla geldi" diyerek ağıtlar yaktı. Babası Nusret Ece'nin (45) çok üzgün olduğu gözlendi.


Gözyaşlarının sel olduğu cenaze evinde Ayşe Ece'nin yakınları feryat etti. Cenaze daha sonra minibüsten indirilerek cenaze aracına konuldu. Anne Şener Ece ise kızının tabutuna kırmızı yazma koydu.

Amcasının oğlu Y.E. ile evlendikten sonra Dilan adında 10 aylık bebekleri bulunan ve 5 aylık da hamile olduğu bildirilen Ayşe Ece'nin cenazesi daha sonra belde mezarlığına getirildi. Burada kılınan namazın ardından Ayşe Ece'nin cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.
 


elmyra

Üye
:@:@:@:@:@:@:@
 
neslein

neslein

Üye
:@:@
 
jatvalca

jatvalca

Üye
millet iyice azıttı yaa
ne oluyo bize
 
CEREN

CEREN

Üye
allah cezasını versin aşağlık herifin çocugunadamı acımadı
 
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
:@yuh yaaaa yuh:@
 
Yasminozz

Yasminozz

Üye
ayy kıyamam yaa... :( :(

sebebi yazılmamış...

pislik herif ne olcak...bi de akraba olcak... insan olamamış...:@
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
8
Görüntüleme
607
DarkredBlue61
haydaravısyon
Cevap
0
Görüntüleme
488
haydaravısyon
komando04
Cevap
0
Görüntüleme
486
komando04
Cevap
0
Görüntüleme
530


Üst Alt