Eset Mobil Antivirus V.0.2.43.4110 - BYJPNGAMES, - Orjinal - Alternatif Link - No Rapid !!!

Sponsorlu Bağlantılar

byjpngames

Üye
    Konu Sahibi
Eset Mobil Antivirus V.0.2.43.4110 - BYJPNGAMES, - Orjinal - Alternatif Link - No Rapid !!!

Eset Mobil Antivirus v.0.2.43.4110-tdm
============================
Akıllı Telefonlar eğlence ce çeşitli servisler için yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu minik bilgisayarlar gelişip, özellikleri artıkça saldırılara da maruz kalmaya başladılar.

ESET Mobil Antivirus bu cihazları virüslere, casus ve reklam yazılımlarına truva atlarına, solucanlara ve daha bir çok zararlı yazılıma karşı proaktif olarak korur. Akıllı Telefon ve Cep Bilgisayarlarınızı güvende tutar, imza güncellemeleri arasında bile. Hızlı motoru gelen kutunuzu SMS spamlerinin yarattığı karmaşadan korur.
ESET Mobil Antivirus az işlemci ve bellek tüketir ve küçük imza dosyaları sayesinde bant genişliğinizi tüketmez. E-posta eklerini ve diğer dosyalarınızı tararken, performansı düşürmez.

ESET Mobil Antivirus:
* Proaktif Koruma: Bilinen ve bilinmeyen zararlı yazılımlara karşı koruma.
* Az Sistem Kaynağı Tüketimi
* Hızlı Tarama: Gelişmiş teknolojisi daha fazla dosya tespit eder ve dosyaları yıldırım hızı ile tarar.
* SMS Spam Engelleyici: Basit kurallar sayesinde istenmeyen sms mesajlarını filtreler.

Uyumlu olduğu modeller: Nokia N-Serisi ve E-Serisi smartptelefonlar örneğin Nokia N97,6290, 6120, 6121, 5800 XpressMusic, 5700, 5500, 5300. Ekran görüntüleri Nokia 6120c üzerinden alınmış olup 1 haftadır kullanılmaktadır. ( S60v3 FP1 ve FP2 uyumu vardır,s60v5′te sadece 5800xm ve N97 içindir)

Gerçek boyutundan [ 782 x 852 ] 81% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız

ByJPNGames>UPLOAD<MaxiCEP:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: AZADE27, OkTuR01, omertokmak ve 28 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

By_Casparov

By_Casparov

Üye
eyw.

cemilunver

cemilunver

Üye
teşekkkür

dahadaha

Üye
kardes username passaport e mail ne dir acılmıor active etmem lazım ama nasıl ??

nitrojens

Üye
teşekkür ederim

Bunuda teşekkür hediyesi kabul et

Login:10844813
Password:TTDQ3m

Login: 10844813 Expiration date: Wed, 24. Mar 2010 Traffic left: 13 113 MB (+0 GB)
Free RapidPoints: 6000 Server time: 22.03.2010 13:25:59 Used storage: 0 MB
Premium RapidPoints: 0 TrafficShare left: 5.00 GB Files: 0

realowner

Üye
Teşekkurler aranan program bu :ehe

tolga10xx

Üye
bakalım nasılmış...

_StanicEnemy_

_StanicEnemy_

Üye
sagol

g1gfe4ds2

Üye
arkadasım neden s60v3 programını s60v2de katagorisinde paylasıyosun

singleboy

singleboy

Üye
eyvallah karedeş eline sağlık

Kusadasitaxi

Kusadasitaxi

Üye
s ol kardeş

ufuktezel

ufuktezel

Üye
s60 v2 sinide bulursanız sevinirim...

selotarsuslu

Üye
cok teşekkürler

finike_ru

finike_ru

Üye
Kardeş s60 v2 diye indirdim..
Acmadı niye yalnış....

by_suskun2323

by_suskun2323

Üye
emeğine sağlık

teguney

Üye
dosyayı kurdum ama nedense dosyayı bulamıyorum app storeda da 0 KB gösteriyor anlamadım. ! :)

taurus_blade

taurus_blade

Üye
tşkLer güzeL payLAşım eLLerine sağLık =)

doping18

doping18

Üye
yaw benim n70 var.n70 için olanı var mı? sana zahmet bulabilirmisin?

erhan1981

Üye
arkadaşım bu program n73 uyumlu değil yükledim çalışmıyor

Üst Alt