Escobar Kayseri'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Escobar Kayseri'de
Escobar Kayseri'de
Avendano'yla yollarını ayıran Kayserispor, daha önce izledikleri Arjantinli Escobar ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
18.7.2008



Genel Menajer Süleyman Hurma, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, daha önce izleyip beğendikleri ve bir süredir Kayseri’de bulunan Escobar ile sözleşme imzalamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Yabancı oyuncu kontenjanı nedeniyle daha önce Escobar’a sözleşme imzalatamadıklarını hatırlatan Hurma, şunları söyledi: "2010’a kadar sözleşmesi bulunan oyuncumuz Juan Pablo Avendano’nun sözleşmesini karşılıklı anlaşma ile feshettik. Böylece bir yabancı oyuncu kontenjanımız boşalmış oldu. Anlaşmaya vardığımız ve zaten Kayseri’de bulunan Escobar ile de 3 yılı opsiyonlu 4 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Daha önce izleyip beğendiğimiz ve farklı pozisyonlarda oynayabilen oyuncunun takımımıza ve hedeflerimize büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz."


Takımdan gönderilmek istenen oyuncular arasında Iglesias’ın da bulunduğunun hatırlatılması üzerine Hurma, Iglesias’ın sözleşmesinin iptali için karşılıklı anlaşma sağlanamadığını, oyuncunun Kızılcahamam kampına katılmadığını, ancak Kayseri’de çalışmalarının sürdürdüğünü belirtti. Kızılcahamam’daki kamp çalışmalarının oldukça iyi başladığını da hatırlatan Hurma, kamp dönemi boyunca 5 hazırlık maçı yapacaklarını bildirdi.
En büyük isteklerinin futbolcularda sakatlık yaşanmaması olduğunu vurgulayan Hurma, takımda herhangi bir sıkıntı bulunmadığını, güçlü bir takım kurduklarını ve futbolcuların beklentilere cevap verebilmesi için en iyi ortamı oluşturmaya çalıştıklarını anlattı. Kombine bilet satışlarında halen istenilen seviyeye ulaşamadıklarından yakınan Hurma, şöyle devam etti: "Halen 100 civarında kombine bilet satabildik. Maraton tribünde 200 YTL, kale arkası tribünde 50 YTL’den kombine bilet satıyoruz. 3. lig takımlarında bile bu fiyatlara kombine bilet satılmaz. Biz taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Bizim yarışmamız istenen takımlar şimdiden 30 bin kombine bilet sattı. Dünyanın en önemli liglerinden oyuncular transfer ediyoruz. Üstelik, maddi olarak rakiplerimizden çok daha düşük ücretlerle çok daha iyi futbolcular alıyoruz. Ancak, 3 büyükler yabancı oyuncu transfer ettiğinde dünya starı, biz transfer ettiğimizde sokaktan bir adam almışız gibi davranılıyor. Kimseye tepkimiz yok ama lig başladığında durumun böyle olmadığını göstereceğiz."


Arjantin’in Gimnasia De La Plata takımında forma giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Escobar da, Türkiye’ye ve Kayserispor’a gelmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Orta sahada hem ileriye hem geriye dönük oynayabildiğini kaydeden Escobar, Kayserispor’un hedefleri olan bir takım olduğunu, takımın bu hedeflerine ulaşabilmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt