Erzurum'da eşler birbirine böyle sesleniyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
yok ne gerilmesi yav :)

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
yani sadece bilgi paylaşımı yapıyoruz. Gergin bir ortam ve gerilen bir arkadaşta yok :)

FatoŞ

FatoŞ

Üye
fatoş sen konuya biraz daha sicak yaklasmalisin m.ö. 3200 den beri biz buyuz
Bilmiyorum :)

paylaştığın bilgi için teşekkür ederim gerçekten .zaten sen yalnışsın sen yalan söylüyorsun doğru söylemiyorsun diye birşey demedim ki fatoş.

Rica ederim Tamam :)
Ortam gerilmesin isim yine söylenmiyor zaten artık aşkummm bidenamm falan :ehe

AŞkum Var Bidenam Var Haklısın :ehe

.Murat.

.Murat.

Üye
fatoş dinin ve dini bilginin eskisi yenisi mi olur.şimdi islam dini 1500 yıla yakın önce yani eskiden vardı şimdi kabul etmeyelim mi hani eskidendi diye

- - - Eklendi - - -

temporay sen din adamlarından alimlerden çok mu iyi biliyorsun ki " bağnaz bir düşünce biçimi ne demek ismiyle hitap edemez " diye konuşuyorsun.

tekrarlıyorum tamamen bağnaz kadın eşinin hizmetini yapacak tamam ama kadın bir köle olarak görülmeyecek
karı koca cinselliğe varana kadar herşeyi paylaşacak ama iş bitince siz biz olacağız öylemi
sende bunu savunuyorsan sende bağnaz düşüncedesin demektir

• Beğen
Tepkiler: pelın_
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
ya biz demiyoruz.alimler diyor kadın erkeğin ismiyle hitap edemez diye .bu kadarını anlayamıyor musun .

• Beğen
Tepkiler: .Murat.
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

ingiltere ve avrupa ulkeleri vatandasligina burdan basvurun burasi turkiye ya sevicen yada gidicen birileri tutuyomus gibbi kasmiycan

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
kime diyorsun pessimistic ?

pelın_

bağnaz bir düşünce biçimi ne demek ismiyle hitap edemez

bende eskıde kaldım sanırım sevdıklerım çok yakın arkadaşlarımın aban ısmımle hıtap etmesınden hıc hoşlanmam

Ama Bak Eskiden Diyorsun.. benim Mollam Anlatırdı Kendisi Hem Hocam Hemde Müezzindir imam Yani..
Öyle birşey Varmış ama Eskiden..
Mollam nedemek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt