Ersan Adem Gülüm Sevinci

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Ersan Adem Gülüm Sevinci





Beşiktaş'ın 2010-2011 sezonunun başında Adanaspor'dan 1 yıl için kiraladığı Ersan Gülüm, Siyah Beyazlı takımda ortaya koyduğu performans ile beklentileri karşılamış ve adından sık sık söz ettirmeye başlamıştı.

Forma şansı bulduktan sonra da ilk 11 'in değişmez isimlerinden biri olmaya başlayan Ersan, 26 Ocak 2011 tarihinde Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası grup maçında Trabzonspor ile oynadığı karşılaşmada sakatlanmıştı.

Sol diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edilen genç oyuncunun o dönemde altı ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

ERSAN, BUGÜN BEŞİKTAŞ A2 TAKIMININ MANİSASPOR A2 TAKIMI İLE OYNADIĞI MAÇTA 45 DAKİKA SAHADA KALDI

Ersan'ın yaşadığı sakatlığa rağmen Beşiktaş yönetimi bu sezonun başında genç futbolcunun bonservisini almaya karar vermişti.

Adanaspor ile yapılan uzun pazarlıklar sonrası 2 milyon Euro bonservis bedeli ile Ersan Siyah Beyazlı takımın sözleşmeli oyuncusu olmuştu.
Bu dönemde tedavisi tamamlanan ve yeniden antrenmanlara başlayan Ersan'ın yakasını şansızlıklar bırakmadı.

Sezon öncesi Beşiktaş'ın Avusturya'da yaptığı hazırlık kampının ikinci gününde 5 Temmuz tarihinde Ersan Gülüm yine sol diz ön çapraz bağlarından sakatlanmıştı.

O gün sağlık ekibinin omuzlarında antrenman sahasını terk eden genç oyuncu yeniden uzun bir tedavi sürecine başlamıştı.

Son bir aydır Nevzat Demir Tesisleri'nde takım arkadaşları ile birlikte kademeli olarak antrenmanlara çıkan Ersan, bugün yaklaşık 1 yıl aradan sonra Siyah Beyazlı formayı giydi.
GENÇ OYUNCUNUN PERFORMANSI İLE TEKNİK HEYETİ MEMNUN ETTİĞİ ÖĞRENİLDİ

Ersan, Beşiktaş A2 takımının dün Manisaspor A2 takımı ile Nevzat Demir Tesisleri’nde oynadığı mücadelede 45 dakika oyunda kaldı.

Siyah Beyazlı teknik ekibin ve sağlık heyetinin dikkatle takip ettiği maçta genç oyuncunun performansının iyi olduğu ve herhangi bir sıkıntı yaşamadığı kaydedildi.

Ersan Gülüm’ün maç eksiğinin tamamlaması için bir süre daha A2 takımla maçlara çıkacağı, daha sonra kademeli olarak A takım kadrosunda yer alacağı açıklandı.
 


CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
umarım bir an önce eksi formuna kavuşurda bizi de bi sıkıntıdan daha kurtarır gerçi şu an egemen gayet iyi fakat alternatifler çoğu zaman iyidir
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Bebe ile Ersanın tam formda haliyle takıma katıldığını düşünüyorumda çok mutlu oluyorum:ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
ersanın arada coşupta topla forvete kadar gittiği anlar aklıma geldi şimdi :ehe aman aman
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
çalımlar şutlar:ehe omuz omuza mücadele:ehe
 
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
:ehebeni nereye koysanız oynarım diyo resmen :ehe sonu sabri reizzz gibi olmasın
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ersan ı Adanaspor dan beri yakın takip ediyorum . İki , üç kere de konuşma fırsatımız olmuştu . Gerek futbolculuğu , gerek kişiliğiyle 10 numara futbolcu . Özsüt te görmüştüm bi keresinde , en kısa zamanda 3 büyükler kapar seni , inşallah Fenerbahçe olur demiştim . Oda gülümsemişti :) İnşallah eski formuna bir an önce döner ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt