Erkeklerin Mekanı :D

Sponsorlu Bağlantılar

greenmile

greenmile

Üye
mezar kazdırma zaza bana bu saatte nefes alan var mı onu söyle :D

zaza

zaza

Üye
zaza: huuuuuuuuu suuuuuuuuvvvvvv (nefes) yetmezmi:D

greenmile

greenmile

Üye
bu nasıl bi nefes alış :ehe

zaza

zaza

Üye
bu zaza tarzı bişey sinir, hasret, özlem, sıkıntı, moralsizlik ve askerlik üst üste gelince karışımda sorun çıkıyor ve nefesim çıkarken bazı tepkimelere uğrayıp normal nefes alıştan çok farklı terimler dışında çıkıyor :ehe

greenmile

greenmile

Üye
sen şimdi askere gidicen dimi bide:ehe

zaza

zaza

Üye
evet beğenemedinmi :D

Necmati

Necmati

Üye
:hmmm

kol@j

kol@j

Üye
yarabbi şükür (hakan şükür'le alakası yoktur) mobil üerinden maxicep'e mesaj yazmayı başardım... operam bilgisayar görünümünde mesaj pencerelerini algılamiyor ama neyse herkese selamlar

zaza

zaza

Üye
yarabbi şükür (hakan şükür'le alakası yoktur) mobil üerinden maxicep'e mesaj yazmayı başardım... operam bilgisayar görünümünde mesaj pencerelerini algılamiyor ama neyse herkese selamlar

opera ile ziyaretçi mesajı, normal mesaj ve her türlü mesaj penceresi gözüküyor ama yazılmıyor :D ya mobilden yazacan yada başka tarayıcı kullanıcan :)

Necmati

Necmati

Üye
:islik

kol@j

kol@j

Üye
opera ile ziyaretçi mesajı, normal mesaj ve her türlü mesaj penceresi gözüküyor ama yazılmıyor :D ya mobilden yazacan yada başka tarayıcı kullanıcan :)
iyi diyon da yalnizca mobilden yazabiliyom. başka tarayicida bağlanti sağlayamiyor.

-efşan

-efşan

Üye
hort.:hmmm

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:naughty:

Astrosman

Astrosman

Üye
:ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konu ile alakalı etiketler
kamyoncu, kamyoncu alsana beni, kamyoncu kamyoncu alsana beni, kamyoncu kamyoncu alsana beni ses
:ehe

• Beğen
Tepkiler: minoo
Astrosman

Astrosman

Üye
Çok var mekan burda :ehe

Astrosman

Astrosman

Üye
Mekandan çok yer mi var yeğen

Silinen Üye 2149105