bazen dayaktan önce eğlendiriyorum dövmuyo
greenmile Üye Samsun55''' Alıntı: . Genişletmek için tıkla ... naber leyn Necmati' Alıntı: Daha yenimi gördün Murat abi Genişletmek için tıkla ... emin değilim daha önce görmüşte olabilirim ama hatırlamıyorum
Samsun55''' Alıntı: . Genişletmek için tıkla ... naber leyn Necmati' Alıntı: Daha yenimi gördün Murat abi Genişletmek için tıkla ... emin değilim daha önce görmüşte olabilirim ama hatırlamıyorum
greenmile Üye Samsun55''' Alıntı: murat abi hazırlan yeni üye kaydı yapacaz Genişletmek için tıkla ... kaydı yapılacak üye göster bana
Samsun55''' Alıntı: murat abi hazırlan yeni üye kaydı yapacaz Genişletmek için tıkla ... kaydı yapılacak üye göster bana
Samsun55'' Üye Necmati' Alıntı: Moralim bozuk hacı ondan Genişletmek için tıkla ... hmmm greenmile' Alıntı: kaydı yapılacak üye göster bana Genişletmek için tıkla ... seni kastedmiştim ben hani konuyu yeni gördün ya
Necmati' Alıntı: Moralim bozuk hacı ondan Genişletmek için tıkla ... hmmm greenmile' Alıntı: kaydı yapılacak üye göster bana Genişletmek için tıkla ... seni kastedmiştim ben hani konuyu yeni gördün ya