Erkeklerin Küpe Takmasını Nasıl Karşılıyorsunuz ?

Erkek ve küpe ?

• Kullanılan toplam oy
    118

amcalu1

Üye
Isteyen takabilir ama bir arkadaşım takmıştı dövüp, arkadaşligimi kestim artık takmıyor yani benim arkadaşım değilseniz takabilirsiniz

Arakadaşlığı bitiren bir kişiyle onun için,bir küpe yüzünden bittiyse zaten o arkadaşlığı ben olsam düzeltmezdim
Abartmamak şartıyla takılır,takılmaz değildir piercingli dönemlerim bile vardı ama kaşıma deydiğimde beni benden alırdı.Şimdiyse sadece sol kulağım delik 7 yıl falan oluyor deldireli,2.yi açtırmadımda bu aralar dövmeye sardım

Oğuzhan

Üye

dövmeyi boşver yaa sonradan pişman olabilirsin

dövmeyi boşver yaa sonradan pişman olabilirsin
Üstüne başka dövme yaptırabiliyorsun beyenmezsen,öyleliklede yaptırdığın yer beyenmedim başka yaptırıyim demeye başladığında bir bakmışsın vucudunu kaplıyor Şöyle bir kötü yanı var eyer 1 tane yaptırdıysan 2.yi daha çabuk yaptırıyorsun alışkanlık gibi birşey oluyor

Mematı

Üye
Ya bence bi karşı cinsimin biz kızlara ait olan birşeyi takması hiç hoşuma gitmezdi...

ben küpe taksam babam evlatlıktan reddeder evden atar

küpe niye takıyorlar ki çok saçma ıyk

nazlican

Üye
hiçde yakşmıyor bayanlardan farkları kalmıyr

Tepkiler: Kingmortall

nazlican

Üye
işte bu bide saçları uzatıyolar bide toka

öyle birini gördüm çarşıda abla dedim adam çıktı ya sopa yiyoduk az kalsın

aynen doğru valla ne sopa yiyorsun sen ona sopa atsaydın kızdan bi farkınmı kalmşki ayırt edelim deseydin.. benim tokalarımın aynııları başlarında valla

Erkekler kadına benzeyecek kadar saç uzatırsa , kızlarda erkeğe benziyecek kadar saçını kısaltırsa hem günah hemde dediğiniz gibi mantığada insanın doğasınada aykırı birşey...

- - - Eklendi - - -

Konu saça geldi

Tepkiler: nazlican