ErkekLerin Etek Giyme Konusunda ?

ErkekLerin Etek Giyme Konusunda ?

• Kullanılan toplam oy
    21
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Catty

Emekli Yönetici

Emin ol göz kalemi yakışıyor

Catty

Emekli Yönetici
Yani evet sana göre ve bana göre yakışıyor, ben kullanıyorum ve beğeniliyor genelde yani yakışıyorsa neden olmasın

Etek aslında rahat olur ama bildiğimiz etek değil üzerinde biraz daha oynanması lazım...Şalvar benzeri modern birşey giyebilirim....

Düşünsenize bir kızın erkeğe eteğı açıldığı için laf attığını. heyyyttt yavrum bunca yıllık yoğurtcuğum böyle kase görmedım anam dediğini

Catty

Emekli Yönetici
Düşünemiyorum

SucX

Üye
Tamam küpe erkeklerde pek fazla eleştirilmedi fatih sultan mehmette takıyordu ama Türkiyede etek giymek isteyen erkek canlı olduğunu düşünmüyorum

Catty

Emekli Yönetici
Tamam küpe erkeklerde pek fazla eleştirilmedi fatih sultan mehmette takıyordu ama Türkiyede etek giymek isteyen erkek canlı olduğunu düşünmüyorum

Neden ? Başka birisi sizi ilgilendiriyor mu ? İstediğini yapamaz mı ?Sana rahatsızlık vermediği sürece bütün özgürlüğünü yaşayabilir

Fatih Sultan Mehmet hiçbir zaman küpe takmamıştır. Yavuz Sultan Selim'in taktığı rivayet olunur.

SucX

Üye
Neden ? Başka birisi sizi ilgilendiriyor mu ? İstediğini yapamaz mı ?Sana rahatsızlık vermediği sürece bütün özgürlüğünü yaşayabilir

Tabiki yapabilir ancak ülkemizde bu tür olaylar pek hoş karşılanmaz hatta toplum tarafından baskı görür ve insanlarımıza o tür insanlar itici gelir. Hiç tanımadığın yoldan geçen biri gelip senin haline tavrını eleştirebilir böyle bir ülkede yaşıyoruz
Özgürlük kısıtlanmadığı sürece güzeldir

Fatih Sultan Mehmet hiçbir zaman küpe takmamıştır. Yavuz Sultan Selim'in taktığı rivayet olunur.

Karıştırmış olabilirim doğruladığın için teşekkür ederim

Catty

Emekli Yönetici
Serkan , hani korktuğun şeylerin üzerine gidince yok olurya , bu durumda aynen o..
Gidip herkes istediğni yapabilir teşekkürler bu arada güzel düşüncen için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...