Erkeklere Sesleniyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

pelın_

:hmmm bende pek gırmeyı tercıh etmıyodum ama artık konu ıyce sapıttı oyuzden

greenmile

greenmile

Üye
ya konu tamamen sacma bıyere gıdıyo farkındamısınz kız kasar olabılr tmm bunun bı anlamı varmı yada bu kız kendı kndıne olmuyo dımı bunu yapanlarda sız erkeklersınız. madem bı kıza KASAR dıye bılıyosunuz bunu bı dusunn o kasar dedıgınz kızı elınden tutup gezdırmeyıde bılıyosunuz yataga atmayıda afedersınızde buyuk suc sızde ıste olan bu nese ben ban yıycem bellı oldu ama bu konu tamamen sınır bozucu bısıy oldu genelleme yapıyorum butun erkekler bole dıye bısıy yok yanlışta anlamayın ama bı kız gorurusunuz sarısın mını eteklı dıbınız duser sonra ısınz bıter al kızın adı kasara cıkar bole ıgrençlık yok ya en bunu kabuledemıyorum bıde yuz vermeyıncede kasar olunuyo ama sunu bılıyorum kı erkegın kasarı daha kotu oluyoo kız enazndaan ... nese ben susuyum artık ( erkeklere hakaret etmedım yanlış anlamayın herkes davranışlarından sorumludur ve ınanın okadar ıyı ınsanlarda varkı bıkactane bole davrann yuzunden butun erkekler gume gıdıyoo .)

kızda o zaman ağırdan satacak kendini neden erkekler suçlu oluyor ki vermese zorla kim alabilir?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
-efşan

-efşan

Üye
arkadaşlar erkek-kadın savaşına girmeyelim heriki tarafta suçludur çünkü nefsine sahip çıkamamıştır
ve hiçbir bayana ne olursa olsun k...r gibi terbiyesiz demek gelmiyor içimden sözüm meclis dışı hayvanca bi tabir kullanılmaz
kullanan istediğini elde edemediği içinmi yoksa kıskançlıktan dolayımı kullanır bunu hala anlamış değilim
ama kullananlardan hiç hazetmem

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva, minoo ve Dogus Pertez

ercan26ist

Üye
tipik bir türk benzetmesi sadece.türkler lâkâp takmaktan acayip zevk alır.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve -efşan
-efşan

-efşan

Üye
aynen dostum

buketcik

buketcik

Üye
sadece yazık diyorum.Biri bişey diyor ve bu alay konusu oluyor.ortada hakaret bazında küfür var ve gülen arkadaşlarımız var.:hmmm

• Beğen
Tepkiler: minoo
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
onu bayana yakıstıran erkek ne oluyor acaba ?

• Beğen
Tepkiler: minoo ve buketcik
-efşan

-efşan

Üye
o hakaretler aynadaki çehreyedir.siz takmayın bu tür konuları bayanlara hakaret kadar alçalan insanlar insanlıktan çıkmıştır zaten

• Beğen
Tepkiler: minoo ve buketcik
buketcik

buketcik

Üye
diyen dediği ile kaldı.kendisi gitti kötü sözü kaldı.Daha fazla yazıp sevindirmicem onu.terbiyesizliğni kar sayıyor ama dur ben ona yapacağımı biliyorum.:ehe

----------Eklendi @ 15:00:11 ---------- Yazıldı @ 14:59:19 ----------

fena kaptırdım.:d:ama yediremedim napıyım:hmmm

-efşan

-efşan

Üye
bir filmden alınan skit:
Bak erkekler köpeğe benzemez erkek dediğim zaman erkeğin insanlığından bahsediyorum erkekliğinden değil.
Çünkü bu açıdan köpekten farkları yokturr!
bu sözleri diyende bir erkek

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
kım yazdı merak edıyorum buket pm atsana bana:hmmm konu uzamasın daha da

-efşan

-efşan

Üye
banada atarmısın pm

buketcik

buketcik

Üye
yaa işte o dedii:ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve -efşan
-efşan

-efşan

Üye
ayıp etmiş ama ben onu bi yakalarsam :):bann:

• Beğen
Tepkiler: buketcik
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
kim dedi banada söyleyin

-efşan

-efşan

Üye
:ağlarım::ağlarım:

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Acaba bunu diyen erkekmiydi :hmmmErkekse neden erkek gibi çıkıp benim demiyor :hmmm

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
belki çevrimdışıdır

Üst Alt