Erkeklerden

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
padme

padme

Üye
    Konu Sahibi
Erkeklerden
Arkadaslar bu yazi daha once bendemi var di yoksa forumda mi vardi bilemiyorum,daha dogrusu hatirlayamadim.Eger tekrar olmus ise affola...:lol

Biz erkeklerin de kurallari vardir. Hanimlar bilgilerinize. Bugüne kadar hep
kadin kurallari duydunuz,alin size simdi de erkek kurallari ;
1 - Klozet kapagi konusu artik netlesmeli. Bize yukarida lazim, size
asagida. Yukarida bulursaniz asagiya indirin. Söylenmenize gerek; yok. Biz
asagida bulunca söyleniyor muyuz ?
2 - Pazar günü maça gidilir. Bu ibadet gibi birseydir. Artik kabullenin.
3 - Alisveris asla bir spor degildir ve olmayacaktir.
4 - Ne istiyorsaniz açik isteyin. Gizli imalar, ya da açik imalar
tarafimizdan asla anlasilmaz. Sadece ne istiyorsaniz onu söyleyin. O zaman
anlariz.
5 - Her türlü sorumuzu mümkün oldugunca "evet" ya da "hayir" la cevaplayin.
6 - Bir sorununuzu çözmek istediginizde bize gelin. Biz bunun için variz,
empati yapamayiz. Bu bayanlar içindir.
7 - 17 aydir süren basagrisi bir problemdir. Artik doktora gidin.
8 - 6 Ay önce bir tartismada söyledigimiz seyler geçersizdir. Daha dogrusu
söyledigimiz ve 7 günü geçen hersey geçersizdir.. Aleyhimizde kullanilamaz.
9 - Sisman oldugunuzu düsünüyorsaniz muhtemelen öyledir, bize sormaniza
gerek yok.
10 - Bizden birsey yapmamizi isteyin. Ya da nasil yapmamiz gerektigini
söyleyin. Ama ikisini birden yapmayin. Nasil yapildigini biliyorsaniz
kendiniz yapin.
11 - Kristof Kolomb'un yön bilmesine ihtiyaç yoktu. Bizim de yok.
12 - Bütün erkekler ayni default windows ayari gibi sadece 16 renk görür.
Örnegin seftali ya da portakal bizim için birer meyvedir renk degildir.
13 - Biz size "neyin var" dedigimizde, "hiçbirsey yok" diyorsaniz hiçbir
seyiniz yoktur. Yalan söylediginizi biliriz ama kurcalayinca nasilsa
altindan hayrimiza birsey çikmaz.
14 - Bir yere giderken üstüne ne giyersen giy, hiç farketmez. Gerçekten.
Sormana gerek yok.
15 - Eger futboldan, otomobillerden anlamiyorsan ne düsünüyor diye; sorup
durmayin .
16 - Kesinlikle yeterince elbisen var.
17 - Kesinlikle yeterince ayakkabin var.
18 - Tabii ki bir seklim var.
19 - Tamam bu gece koltuktayim ama hiç sorun degil. Biz bunu kamp yapiyor
gibi algilariz.

omayra

Üye
Tamam bu gece koltuktayim ama hiç sorun degil. Biz bunu kamp yapiyor
gibi algilariz.

Ha ha haaa!! İşte öyle höt höt höt olursanız sonunuz bu olur:D Ben eşime giysilerimi sorarım o da sormamdan rahatsız olmaz. Hatta bazen sormasam da atlar hemen! "Bununla mı çıkacaksın sokağaa, şaka yapıyorsun her halde" diye. Hem erkeklerin alışveriş sevmemesine de katılmıyorum. Eşim bayılır alışverişe, ben pek sevmem. Zorla beni alışverişe götürdüğü de vakidir. :D Beğendiği bişey alınmazsa surat asar. İki şey arasında kararsız kalmışsam ikisini de almak ister! Benimki mi normal, diğerleri mi anlamadım ::bilmm Dğerlerinin çoğu uyuyor. :) güzelmiş, teşekkürler padme :)

cllgr

cllgr

Üye
tamam ne güzel yazılmış işde kurallar,sagol arkadaş.ha bu arada omayra kocanın kıymetini bil valla bu devirde zor bulunur benden söylemesi.aman maşallah diyelimde nazar degmesin.:)

omayra

Üye
tamam ne güzel yazılmış işde kurallar,sagol arkadaş.ha bu arada omayra kocanın kıymetini bil valla bu devirde zor bulunur benden söylemesi.aman maşallah diyelimde nazar degmesin.:)

:) he he hee.. maşallah.. Darısı diğer maxi hanımlarının başına.. Siz de bu kurllardan azcık taviz verin de size de diyelim maşallah :D

thebora

Üye
:yuru :yuru :yuru

karides

Üye
Padme arkadaşımızı tebrik ediyorum. Forumdaki erkeklere yönelik saldırılar her geçen gün artarken birilerinin çıkıp dürüstçe gerçekleri ortaya dökmesi harika bir gelişme. Hislerimize tercüman oldun. Bu başlangıç tüm erkek arkadaşlarımıza hayırlı olsun.

jöly

Üye
:ehe:ehe:ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
1.kimse klozet kapağını yukarıda bırakana kızmaz tam tersi yukarı kaldırmadan işini halledene kızar.....
2.hem bayan hem erkek c.tesi de dahil çalışıyolarsa okey erkek maça gitsin bayan da kendi ark.larıyla takılsın böylece birbirlerini hiç görmemiş olurlar ne mutlu bi aile tablosu....
3.evet alışveriş bi spor değildir ama gereklidir malum alışveriş olmazsa ne kıyafetler kendiliğinden bize gelir ne de yiyecekler mutlaka birilerinin alması gerekir.....ve mümkünse evli olunduğuna göre birlikte alınmalıdır...
4.sadece ne istiyosanız söleyin o zaman anlarız....e bi zahmet anlayın artık o zaman bile anlamazsanız onun adı başka olur zaten......:D :D
5.normalde kısa cvplar istersiniz ama merak ettiğiniz şeylerde ayrıntı istersiniz....(nereye gidiyosun,nasıl gidiyosun,kimle gidiyosun ve ne giyiyosun gibi)
6.bi sorun olduğunda"inan ki çok yorgunum zaten işler kötü bu aralar" der başınızdan savarsınız......:D :D
7.herşeyi abartırsınız zaten.....
8.biraz düşünerek konuşursanız hiç bi laf geri size dönüşüm yapmaz......
9.tabi ki de kilo aldığının farkındadır ama sizin fikrinizi sorması da yine sizin için..onu öyle beğenip beğenmediğinizi öğrenmek için....evet kilo aldın derseniz demek ki beğenmiyosunuz ve o sizin için siz beğenin die zayıflamaya çalışıyo....bundan daha güzel ne olabilir di mi ama....:lol
10.ama her 2 şekilde de yapamıyosunuz o ne olcak......:D :D
11.evet hep ben biliyorum havasındasınızdır ama hepte kaybolursunuz....kimseye yolda sormazsınız.....:D :D
12.yorum yok...... :D
13.aman sakın birazcıkta olsa muhabbet etmeyin eşinizle ilgilenmeyin olur da incileriniz falan dökülür mazallah.....:lol
14.işte bu külliyen yalaaaaaaaaaaaaaan.....bi erkek eşi ne giyerse giysin karışmicak ba ba ba ba ba ba ba ba.......hadi ordaaan.... :lol
15.olsun bilmeseler bile herşeyi paylaşcak kadar değer veriyolar işte eşlerine daha ne istiyosunuz...anlamadığı konuda bile eşiyle ilgileniyo işte.....:D
16.olsun her daim yenilenerek eşine güzel görünmek istiyo işte....:lol
17.e uyumsuz giyinirse ne uyumsuz karım var diceksiniz o yüzden kıyafete uygun ayakkabı da olmalı....:D
18.???????????
19.ooooooooolduu cnm bi de çay söle bari yanına hiç sorun değilmiş pehhhh......:D

bilmem anlatabildim mi......:D :D :D :D :D

omayra

Üye
Valla Yasmi süper anlatmışsın :spr Erkeklerin de anladığına eminim ama anlamazdan gelme konusunda ustalar :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
konuyu hortlatıyorum bugün hep tartışmalarla geçti biraz daha olsun......:D :D :D :D :D

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
kadınlara hayır :sinir
:p

..:|By_NeFReTª58|:..

..:|By_NeFReTª58|:..

Üye
Ne istiyorsaniz açik isteyin. Gizli imalar, ya da açik imalar
tarafimizdan asla anlasilmaz. Sadece ne istiyorsaniz onu söyleyin. O zaman
anlariz.

...bu tam benlik....:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt