darkman81
Üye
şu olayıda bilime döktük ya helal diyorum..Bana göre kızlar.Sebebi ise ostrojen hormonu.Bu hormon tam bir dinamit heleki 20 li yaşlardaki kızlarla.Kızlardaki beyinle 20-25 yıl işbirliği yapar.Bu hormonun kanda fazla yükseldiği zamanlar asabi saldırgan ve sinirlilik oldugu gibi cinsel gücüde kat kat arttırabilir.Yani kişinin ruh haline göre değişir.Ostrojen kanda o anda düşükse oldukca iyimser ve sevecen olabildiği gibi yanaktan bir öpücük dahi almayı kolay kolay başaramazsınız ama eğer yükseksede...
Şaka bir yana bu anketin kesin bir sonucunu bulamayız kişiden kişiye farklılık gösterebilir mesela Kaslı erkeklerdeki testesteron miktarı daha fazladır ve daha abazadır diğer erkeklere göre.Şayet çevresel şartlar ve diğer etkenleri göz önünde bulundurursak bana göre kadınlar daha abazadır ve daha meillidir.Sadece belli etmezler saklamasını iyi bilirler.Bu durumda Kilidi açmakta erkeğe düşer
çok ayrıntılı bir araştırma olmuşBana göre kızlar.Sebebi ise ostrojen hormonu.Bu hormon tam bir dinamit heleki 20 li yaşlardaki kızlarla.Kızlardaki beyinle 20-25 yıl işbirliği yapar.Bu hormonun kanda fazla yükseldiği zamanlar asabi saldırgan ve sinirlilik oldugu gibi cinsel gücüde kat kat arttırabilir.Yani kişinin ruh haline göre değişir.Ostrojen kanda o anda düşükse oldukca iyimser ve sevecen olabildiği gibi yanaktan bir öpücük dahi almayı kolay kolay başaramazsınız ama eğer yükseksede...
Şaka bir yana bu anketin kesin bir sonucunu bulamayız kişiden kişiye farklılık gösterebilir mesela Kaslı erkeklerdeki testesteron miktarı daha fazladır ve daha abazadır diğer erkeklere göre.Şayet çevresel şartlar ve diğer etkenleri göz önünde bulundurursak bana göre kadınlar daha abazadır ve daha meillidir.Sadece belli etmezler saklamasını iyi bilirler.Bu durumda Kilidi açmakta erkeğe düşer
ErkekLerinkine Yine Çözüm Var.. Abaza KızLara Hiç Çözüm Yok
türk dil kurumunun vatandaşın hizmetine sunduğu türkçe sözlüğü açıp bakarsan ''abaza'' kelimesini yanlış kullandığını görüceksin dostum.burda yazılması gereken ''abazan'' kelimesi olucaktı.keza abaza bir topluluk ismidir ve bu konuyla uzaktan yakından alakası yoktur.daha detaylı anlatmamı istersen sen şuan kızlarmı daha çok abaza kabilesindendir,yoksa erkekler mi daha çok abazan kabilesindendir demişsin bilmeden ama bilmemek ayıp değil öğrenmemk ayıptır.. vesuphan ALLAH vatandaşın kelime hazinesine fitne fesat sokma.
TEŞEKKÜRLER
Neden olamasınkiErkekLerinkine Yine Çözüm Var.. Abaza KızLara Hiç Çözüm Yok
Doğru şeyleri yanlış şekilde ifade etmeye bir örnek olmuş sizinkisitürk dil kurumunun vatandaşın hizmetine sunduğu türkçe sözlüğü açıp bakarsan ''abaza'' kelimesini yanlış kullandığını görüceksin dostum.burda yazılması gereken ''abazan'' kelimesi olucaktı.keza abaza bir topluluk ismidir ve bu konuyla uzaktan yakından alakası yoktur.daha detaylı anlatmamı istersen sen şuan kızlarmı daha çok abaza kabilesindendir,yoksa erkekler mi daha çok abazan kabilesindendir demişsin bilmeden ama bilmemek ayıp değil öğrenmemk ayıptır.. vesuphan ALLAH vatandaşın kelime hazinesine fitne fesat sokma.
TEŞEKKÜRLER
Ama hâlâ yapıyorsunuzoOcakta yemek yanıyordu ona yetişieyim derken imla hatası yapmışım. hahahaaa
Ama hâlâ yapıyorsunuz
Amacım gereksiz ayrıntılara takılarak rahatsızlık vermek değil, yanlış anlamayın lütfen ama bahsettiğiniz hatalı kullanımdan van_hoijdonk arkadaşımız konudaki 38. mesajda bahsetti(http://www.maxicep.com/konu-disi/erkekler-mi-daha-abaza-kizlar-mi-4-260606.html#post1685853). Ama gereksiz yere sert bir üslup kullanmadığı gibi yanlış kelime kullanımından bahsederken imla hataları da yapmadı
Kibarca da uyarabilirsiniz insanları
Örnek:http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...tezkereler-kurtoglu85-156890.html#post1015511
Yahu 1 sene 2 ay önce yazdığım yazıyı hatırlıyorums Deli miyim neyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?