Erkekler mi Daha Abaza,Kızlar mı?

Erkekler mi Daha Abaza,Kızlarmı?

• Erkekler

Kullanılan: 13 24.5%
  • Kızlar

Kullanılan: 29 54.7%
  • İksi de birbirinden abaza

Kullanılan: 11 20.8%

• Kullanılan toplam oy
    53
şu olayıda bilime döktük ya helal diyorum..

aLone

Üye
bu devirde 3.şık diyorum be nu ya herkes abaza

Kızların abazalığını kabullenemiyor.
Gerçekler acıdır Nadide.

Bkz. Etiketler

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mustafa abi o etiketleri erkekler yazıyor kız hiç abazakızlar diye arama yapar mi google da bizimkilerin işidir

çok ayrıntılı bir araştırma olmuş

Praetor

Emekli Yönetici
Hangisi aç kaldıysa o

ErkekLerinkine Yine Çözüm Var.. Abaza KızLara Hiç Çözüm Yok

Berlin Boleyn

türk dil kurumunun vatandaşın hizmetine sunduğu türkçe sözlüğü açıp bakarsan ''abaza'' kelimesini yanlış kullandığını görüceksin dostum.burda yazılması gereken ''abazan'' kelimesi olucaktı.keza abaza bir topluluk ismidir ve bu konuyla uzaktan yakından alakası yoktur.daha detaylı anlatmamı istersen sen şuan kızlarmı daha çok abaza kabilesindendir,yoksa erkekler mi daha çok abazan kabilesindendir demişsin bilmeden ama bilmemek ayıp değil öğrenmemk ayıptır.. vesuphan ALLAH vatandaşın kelime hazinesine fitne fesat sokma.

TEŞEKKÜRLER

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Dinime küfreden müslüman olsa derler ... yüz tane harfi yanlış kullanmışsın

Praetor

Emekli Yönetici
Doğru şeyleri yanlış şekilde ifade etmeye bir örnek olmuş sizinkisi

Berlin Boleyn

ocakta yemek yanıyodu ona yetişiyim derken imla hatası yapmışım hahahaaa

Praetor

Emekli Yönetici
oOcakta yemek yanıyordu ona yetişieyim derken imla hatası yapmışım. hahahaaa
Ama hâlâ yapıyorsunuz

Amacım gereksiz ayrıntılara takılarak rahatsızlık vermek değil, yanlış anlamayın lütfen ama bahsettiğiniz hatalı kullanımdan
van_hoijdonk arkadaşımız konudaki 38. mesajda bahsetti(http://www.maxicep.com/konu-disi/erkekler-mi-daha-abaza-kizlar-mi-4-260606.html#post1685853). Ama gereksiz yere sert bir üslup kullanmadığı gibi yanlış kelime kullanımından bahsederken imla hataları da yapmadı

Kibarca da uyarabilirsiniz insanları
Örnek:http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...tezkereler-kurtoglu85-156890.html#post1015511

Yahu 1 sene 2 ay önce yazdığım yazıyı hatırlıyorum s Deli miyim neyim...

Açıklaman için teşekkürler Ata...

Bu açıklamayı yorumlarda veya konularda üyelerin hatasını sert bir dille ve herkesin görebileceği yere yazarak, o üyeyi rencide eden herkese armağan ediyorum.

Berlin Boleyn

ben kimseyi rencide etmeye çalışmıyorum ki sizde 2 kişi bi bayanın üstüne geliyosunuz tamam ben kowboydan özür diliyorum ama bana alındığını ssanmıyorum