Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Erkekler!!! evlenmeden önce eşinizin yüzünü yıkayın...!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altun.
Üye
Konu Sahibi
Erkekler!!! evlenmeden önce eşinizin yüzünü yıkayın...!
Konunun üst konu yapılmasını talep ediyorum
omayra
Üye
Ay ne güzel makyaj yapmışlaarrr Keşke ben de bilseydim bu teknikleri, daha güzel olurdum.
enigma
Üye
kadınların %90ı böyle zaten ben geçen gördüm aslında kadınlar pekte güzel değilmiş
ııiiiiiyyyyyy yaawwww
Çok kötüüü, ve komik (pozlar )
mahony66
Üye
Onun yüzüne sürdüğü boyayla ben bizim apartmanı iki kere boyarım
TAMER123456789
Üye
Sen yeni mi farkına vardın boşuna dememişler her bayan güzeldir saol konuyu açan arkadaş
abdussamed94
Üye
abi bune yaa saol ilk işim kızı havuza atmak
crows
Üye
anam bu ne iş böle be ne fena olur insan gerçeklerle karsılasınca anam
Salihyet
Üye
Bunlara özenenlere sıradaki şarkıyı armağan ediyorum.. sıradaki şarkı tarkandan geliyor.. başkası olma kendin ol..
researcher
Üye
yalnızca yuzlerini yıkamasınlar saclarını da arkaya toplasınlar...
bortecine_78
Üye
bu yüzlerle anca 1 kere kandırırlar 2.kez olmaz ama ilk halleri berbat son halleri süper kadınların yıllık makkaj masrafıyla yıl sonu araba alırsınız .............
Altun.
Üye
Konu Sahibi
marshall ve gülen boya sponsor olacak bunlara zaten ajda pekkan a polisan sponsor oldu baktı kadın altından kalkamıyor artık rulo ile süreck yuzune
ouSahin
Üye
benim çıktıgım kız bu kadar makyaj yapamaz...çnkü onun dogal güzelligi beni etkilemeli...makyajla isterse dünyanın en güzeli kızı olsun yine çıkmam..