Erkekler!!! evlenmeden önce eşinizin yüzünü yıkayın...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
Erkekler!!! evlenmeden önce eşinizin yüzünü yıkayın...!

Konunun üst konu yapılmasını talep ediyorum :D:D:D

omayra

Üye
Ay ne güzel makyaj yapmışlaarrr :ehe Keşke ben de bilseydim bu teknikleri, daha güzel olurdum. :)

enigma

enigma

Üye
kadınların %90ı böyle zaten :D ben geçen gördüm aslında kadınlar pekte güzel değilmiş :D:D:D:D:D

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
kadınların %90ı böyle zaten :D ben geçen gördüm aslında kadınlar pekte güzel değilmiş :D:D:D:D:D

ohoooo o da bişeymi ben artık yanımda ıslak mendille gezyrum her an sevgilimin yüzünü sileyim diye :D:D ne olur ne olmaz tedbiri almak lazım :D

enigma

enigma

Üye
kardeş walla koptum yaaa. karnıma ağrı girdi :D ehu ehu. allah bu konuyu açandan razı olsun
:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

Nazy

Nazy

Üye
Ay ne güzel makyaj yapmışlaarrr :ehe Keşke ben de bilseydim bu teknikleri, daha güzel olurdum. :)
Orjinal Halinizin Yeterince Güzel Oduğunu Umuyorum
Sizin Oraların Bayanları Genelde Güzel Ouyorda:ehe

sercan_bjk

Üye
baba ne komik bişe yaa evlenicegin kız makyajlı evleniyosun ertesi gün bi bakıyon degişik bi insan muhahahaha :D:D

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Bu Gördüklerimden Sonra Ben Bile Makyajla Kadın Olurum Demekki...Hissine Kapıldım:D

mahony66

mahony66

Üye
Onun yüzüne sürdüğü boyayla ben bizim apartmanı iki kere boyarım :D:D:D

TAMER123456789

TAMER123456789

Üye
Sen yeni mi farkına vardın boşuna dememişler her bayan güzeldir :ehe saol konuyu açan arkadaş

abdussamed94

Üye
abi bune yaa saol ilk işim kızı havuza atmak :ehe :ehe :ehe

crows

crows

Üye
anam bu ne iş böle be ne fena olur insan gerçeklerle karsılasınca anam :)

Salihyet

Salihyet

Üye
Bunlara özenenlere sıradaki şarkıyı armağan ediyorum.. sıradaki şarkı tarkandan geliyor.. başkası olma kendin ol.. ;)

researcher

Üye
yalnızca yuzlerini yıkamasınlar saclarını da arkaya toplasınlar... :)

bortecine_78

Üye
bu yüzlerle anca 1 kere kandırırlar 2.kez olmaz ama ilk halleri berbat son halleri süper kadınların yıllık makkaj masrafıyla yıl sonu araba alırsınız .............:sopa::sopa:

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
marshall ve gülen boya sponsor olacak bunlara zaten ajda pekkan a polisan sponsor oldu baktı kadın altından kalkamıyor artık rulo ile süreck yuzune :D

ouSahin

ouSahin

Üye
benim çıktıgım kız bu kadar makyaj yapamaz...çnkü onun dogal güzelligi beni etkilemeli...makyajla isterse dünyanın en güzeli kızı olsun yine çıkmam..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt