erkek dediğin cömert olacak

adam bi hesabı bile ödemedi ya.bırakın ödemeyi elini cebine sokmadı .ben utandım valla yaerkek dediğin biraz centilmen olacak.en azından yağmasada gürlücek.
![]()
adam bi hesabı bile ödemedi ya.bırakın ödemeyi elini cebine sokmadı .ben utandım valla yaerkek dediğin biraz centilmen olacak.en azından yağmasada gürlücek.
![]()

![]()

![]()
![]()
erkek dedıgn dınlemesını bılecek görduklerıyle duyduklarıyla tatmin olmayacak
önce senı dınleyecek önce sana ınanacak
erkek dedıgn guvenmesını bılecek arkadas

garibim herif seninle buluşabilmek için hesabi ödeyememe rezilliğini bile göze almış.
sırf senin için,,
sen de kıymet bilmiyorsun. "param yok senle çıkamam" deseydi o da ayrı bir utanç durumu olacaktı.
en azından senle buluşup görüşebildiği için kendini karlı sayıyordur.
----------Eklendi @ 09:16:07 ---------- Yazıldı @ 09:12:22 ----------
gayet güzel,,
çok doğru söylüyorsun.
peki' madem erkek güvenecek de kadınlar neden bu kadar kıskanç.
ve güvensizlik içinde.?!![]()
O adam değilmiş... Çuvaldan bir ceviz çürük çıktı diyede bütün cevizleri çöpe atma.

Kıvırtmadan yürüyecek![]()