pekı ama taşlamayın bak erkek dedıgın sewgılısıne yada karısına sozune gecırmelı sert olmalı(dayak dıyıl tabı) ilgı alaka tabıkı her erkekte olcak ama kendı acımdan konusuyorum benım eger bı sewgılım olursa ben karıssın ısterım nerdesın yannda kım var gıbı ben bunu ısterım
pekı ama taşlamayın bak erkek dedıgın sewgılısıne yada karısına sozune gecırmelı sert olmalı(dayak dıyıl tabı) ilgı alaka tabıkı her erkekte olcak ama kendı acımdan konusuyorum benım eger bı sewgılım olursa ben karıssın ısterım nerdesın yannda kım var gıbı ben bunu ısterım
öle ama bak neden lısede yada unv yakısıklı olupta pısırık bırıyle cıkmazlar:d cunku kapınn onnde elınde sıgara yada tespıh le duran bırı vardır neden? al sana konu ıste burdan pay bıcınP:P
Ne alaka Lisede veya Üniversitede yakışıklı olan erkekler pısırık mı oluyor ? Kendimden pay biçiyim Allah'a şükür yakışıklıyım(mütevazi değilimdir ) ama pısırık değilim elimde de tesbih olur ama kro değiliz.İnsanın dış görünüşü pısırıklık veya delikanlı olduğunu göstermez.