Ericssonsuz ilk Xperia, Sony Xperia S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Ericssonsuz ilk Xperia, Sony Xperia S

Sony, cep telefonu birimini taşınabilir oyun konsolları ve tabletleriyle entegre hale getirme amacıyla mobil telefon ortaklıkları bulunan Ericsson'ın tüm hisselerini satın alarak cep telefonu üretimini tamamen üzerine almıştı. Sony ve Ericsson ayrılığının ardından yalnızca Sony markalı ilk Xperia telefon olan Xperia S, Las Vegas'ta düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) tanıtıldı.

Xperia S, şimdilik Andorid 2.3.7 versiyon işletim sistemi ile çalışıyor. Yılın ikinci yarısından itibaren Ice Cream Sandwich güncellemesine kavuşacak olan telefonun tüm dünyayla beraber Türkiye'de de piyasaya çıkış tarihi mart ayı sonu olarak açıklandı.

Tam da Sony'nin istediği gibi Xperia S, TV, bilgisayar ve tablet arası kolay geçiş imkanı sağlıyor. HDMI üzerinden TV'ylere bağlanabilen Xperia S, Sony Entertainment Network'e erişiyor. Aynı zamanda Xperia kullanıcıları PlayStation Store üzerinden de PS keyfini yaşıyor. Cihaz, PlayStation Certified; yani Xperia S ile PS One oyunlarının bazılarını oynayabileceksiniz. Hatta HDMI ya da DLNA ile HDTV'ye aktararak daha büyük ekranlarda oyun oynamayı sürdürebileceksiniz.

CES 2012'de tanıtılan Sony Xperia S'in kasası Xperia Arc'’a bazı detaylar haricinde oldukça benziyor. 4,3 inç Reality ekrana sahip. Çözünürlüğü 1280×720. 10,6 mm inceliğindeki telefon 144 gram ağırlığında. Çift çekirdekli 1,5 GHz hızında işlemcisi bulunan telefonun önde 1,3, arkada ise 12 megapiksellik Exmor R iki kamerası bulunuyor. 12 megapiksellik LED flaşlı kamerası ile 1080p video kaydı yapmak mümkün. Görünüşe bakılırsa Sony, görüntülemeye halen çok önem veriyor. NFC, PlayNow, TrackID, 32 GB dahili hafıza cihazın diğer özellikleri arasında.
Xperia S’in teknik özellikleri
  • - 1,5GHz çift çekirdekli işlemci
  • - 4,3 inç 1280x720p dokunmatik ekran
  • - 1GB RAM
  • - 12.1 MP arka kamera (Sony Exmor R sensör)
  • - 16/32GB dahili depolama alanı
  • - microSD kart girişi

• Beğen
Tepkiler: JBelieber

CorbyW

CorbyW

Üye
Artık N8 kullananlar susacak. :)

----------Eklendi @ 19:43:06 ---------- Yazıldı @ 19:36:09 ----------

Bu arada bu Arc HD diğer adıyla Xperia Nozomi. :)

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Artık N8 kullananlar susacak. :)

----------Eklendi @ 19:43:06 ---------- Yazıldı @ 19:36:09 ----------

Bu arada bu Arc HD diğer adıyla Xperia Nozomi. :)

:D :D 12MP kamera bir tek Nokia'da vardı.Şimdi Sony'de.Xperia Nozomi mi?? :D :D Nazmi diye okudum :D :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Vatana millete hayırlı olsun on numara telefon.

CorbyW

CorbyW

Üye
Ay pardon. Ben karıştırdım. Nozomi farklı bir telefondu. Bunda tek fark arc yok. Xperia S. Of buda galaxy serisine benzedi. Hangisi ne karıştırıyorum. :D

----------Eklendi @ 19:53:07 ---------- Yazıldı @ 19:50:59 ----------

Düzeltelim bu arada. 12 megapixel değil. 12.1 megapixel. :D

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Ay pardon. Ben karıştırdım. Nozomi farklı bir telefondu. Bunda tek fark arc yok. Xperia S. Of buda galaxy serisine benzedi. Hangisi ne karıştırıyorum. :D

----------Eklendi @ 19:53:07 ---------- Yazıldı @ 19:50:59 ----------

Düzeltelim bu arada. 12 megapixel değil. 12.1 megapixel. :D

hmm.. N8'den daha fazla düzeltiyorum :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:) donanım süper :)

lasvetorus

lasvetorus

Üye
sony ucmus hakikaten kamerasi bayagi iyi

Uruloki

Uruloki

Üye
çok harika bir telefon yani öyle böyle değil fakat kamerayı pikselden sananlarada ne diyeceğimi şaşırdım açıkcası ama sony xperia s bir sonraki telefonum olabilir harika bir telefon bence

61semih

61semih

Üye
gs3 un 12mp kamera ve 2gb ram olacagı soylenıyor her halukarda samsung yıne gotürecek gibi akıllı telefon pazarını

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
çıkana kadar hala en iyi kamera bizde n8ciler susacak ama gururlandım herkes 900 liralık bi telefonun adının 1800 2000 liralık telefonların konusunda sıkça dıyulması muazzam bunu bide corbyw gibi n8 düşmanı yapınca sanki telefonum 1500 liralıkmış gibi hissediyrm

CorbyW

CorbyW

Üye
Ben mi N8 düşmanıyım. Galaxy S ile N8 karşılaştırmasında N8'i 0 puanda bile bırakabilirdim.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
herkes neyin nolduğunı biliyor senn puanlaman cahil adamın fikrini çeler sen galiba yemiyon içmiyon pc başında n8 karalıyck yer arıyon bi post attım şak 2dk sürmedi sazan gibi atladn

CorbyW

CorbyW

Üye
Benim bilgisayarım yok. Telefondan giriyorum. Ikincisi fazla gurur yapma. Biliyorsun fazla gurur dibe vurur. Herkesin aynı kanıda olduğu birşey cahil adamın aklını çelmez. N8'i karalamamak için elimden geleni yapıyorum. Ama nokia taraftarlarına yaranamıyorum. Ama her neyse artık bir grup sivri sinek gibisiniz benim karşımda. Sadece gürültü.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
guzell tatmin oldum

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
böyle telefonların çıkası süper iphone telleri artık ucuzlar biraz :D bu arada carl zeis lens n8 forever n8 :D nokianın 5 megapixel kamerası bile 7-8 megapikselli tellerden daha iyi fotoğraf çekiyor bir çok kullanıcı bu kanaatte. ama işlemci ve ram açısından n8 ve iphone 4s e fark atmış :D

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
iphone4s çok güzel şu elefondan önceki tercihim olurdu askerlk bitnc n9 alacam ama apple iphone5i çıkarırsa onu alacam

JBelieber

JBelieber

Üye
12 mp kamera iyiymiş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt