hiç görmedin demek bi doktora görün istersenÜlkede kimsenin ırkçılık yaptığı yok,Bu güne kadar hiç bi türkün sen kürtsün sana bu yok şu yok dediğini görmedik,Ancak bi sorun olduğunda kürtler direk bize ayrımcılık yapılıyor diyip saldırganlık yapıyorlar,Yahu nerdeyse Kendi ülkemde diğerlerinden daha az hakka sahip olacağım ya böyle birşey olamaz..
bende ağrı merkezdenim ve yazdıklarını okuduktan sonra bazıdden olduğuna inanmıyorum artık yaw arkadaş hiçbirşey bilmiyormuş gibi konuşuyorsun kim cahil olmak ister makarnacı olduğunuz belli sizinde merkezde akp belediyesi var biz paris olduk sanki geç bunları arkadaş bu cumhuriyet kurulduğundan beri bizleri (kürtleri) cahil bıraktılar şehir merkezlerınde olanlar kendilerini kurtardılar ama köyler batının köyleri ıle bizimkiler arasındakı farkı göremiyosun belliki kendi ırkından utanıyosun o zaman ben kürd üm diyip göz boyamana gerek yokBurada Türk vatandaşlarımın duygularını anlıyorum. Bende bir Kürdüm ve Ağrı Doğubayazıtta yaşıyorum. Nalet ediyorum hergün böyle bir yerde yaşadığıma ve cehaletin hakim olduğu bölgede olduğuma. Buradaki komşularımın (genelleme yapmıyorum) %90'ı maalesefki hırçın. Yani siyaseti çok iyi biliyormuş gibi konuşuyorlar. Herkes 3 yaşındaki çocuk bile siyaset konuşuyor. Oy verip başımıza getirdikleri belediyeleri hizmet yapmıyor ve komşularım "zaten biz hizmet için değil, dağa para gitsin diye BDP yi seçtik" diyorlar. Hatta o kadar cahiller ki, oy verirken BDP ile BBP'yi birbirine karıştırıyorlar. Duvarlarda erotik küfürlü yazılar, Türklere hakaretler yazıyor ve hiçbiri silinmiyor. Belediyenin servis dolmuşlarını beklerken oturalım diye yaptığı bankları bile 2 gün içinde kırıp dökerek ortadan kaldırıyorlar.Ben bir kürdüm ve görün ki Kürtlerin cahil kesimi kendilerinden olanı bile tanımıyorlar ve nasıl bir hayat yaşıyorlar.Yaşadıklarımı anlatmama sayfalar yetmez. Kısa kesiyorum. Bende "usandım (!)".
bende ağrı merkezdenim ve yazdıklarını okuduktan sonra bazıdden olduğuna inanmıyorum artık yaw arkadaş hiçbirşey bilmiyormuş gibi konuşuyorsun kim cahil olmak ister makarnacı olduğunuz belli sizinde merkezde akp belediyesi var biz paris olduk sanki geç bunları arkadaş bu cumhuriyet kurulduğundan beri bizleri (kürtleri) cahil bıraktılar şehir merkezlerınde olanlar kendilerini kurtardılar ama köyler batının köyleri ıle bizimkiler arasındakı farkı göremiyosun belliki kendi ırkından utanıyosun o zaman ben kürd üm diyip göz boyamana gerek yok
Ben sizin gibi makarna almadım. Yazdıklarının tümünü çürütebilirim ama kendimi yormuyorum. MaxiCep forumunda tatsız anılarım olsun istemiyorum.kımse senı anlmak ıstemıyor bu bı gercek

kendi insanımız bile bizi anlamıyorsa Allah yardımcımız olsunYazılarımı okuyanlar gerçeği görürler. Senin gibi makarna görmezler.![]()
Ben sizin gibi makarna almadım. Yazdıklarının tümünü çürütebilirim ama kendimi yormuyorum. MaxiCep forumunda tatsız anılarım olsun istemiyorum.
Bende katılıyorumkötü bir başlık tüm kürtler itham edilmemeli eğer tüm kürtler ayrılıkçı olsaydı usanma kelimesi nefes aldırmama ile değişirdi
gösterenler utansın@kpln04: Ben seni çok iyi anladım, sen zaten önyargılısın. Mesela gözün benim yazdıklarıma bakınca makarna görüyor![]()
gösterenler utansın
her kürt pkk değil
ayrımcılık oldukca daha cok uzuluruz bız
bence daha fazla tartsmayın bu konuyu
Allah pkk propagandası yapanların belasını sadece dıyorum baskada bısey demıyorum
arkadaslar konu uzun aslında bu konuda cok arastırma yaptım...herkes de bılır kürtlukler pkk nın hiçbır alakası yok...yalnız cahil kürtler var daha neyın ne oldugunu anlamayan...bdp nın kendılerını savundugunu sananlar var...yok öle bişe...çıksın konussun bir kürt vatandaş olay bıter ...sılah tuccarları uyusturucu satıcıları bıterse teror biter

yazdıklarının kelimesi kelimesine katılıyorum kardeş.ben kürt değilim, karadenizliyim ama şu yaşanan olaylardan benim de canım yanıyor.
yanlış düşünüyorsun. Bazıları (onlar kendini çok iyi biliyor) kürtlere ırkçılık yaptığı sürece tabii ki hayır falan gelmez. bırak kürdü. amerikan ingilize yap ırkçılığı ondan da hayır gelmez. asıl mesele kürt değil IRKÇILIK. bazı kişiler türk milliyetçiliği yapıyor. (yaptığını zannediyor yada.) facebook ta çok sayfa gördüm türk milliyetçiliği falan diye. hepsinde gördüm ki bunlar türk milliyetçiliği yapmıyorlar. bunlar kürde karşı türk milliyetçiliği yapıyorlar. kürtlüğü ırktan saymıyorlar. o kadar düşmüşler ki...
Aynen şöyle yazıyordu birinde: "kürtler cinlerden gelmişlerdir. hazreti süleymanın cariyelerine (haşa) tecavüz eden cinlerden sonra kürtler oluşmuşlardır. ve lanetlenmişlerdir..." böyle mallık mı olur?? soruyorum... Ve onu yazan, Allah'a tanrı diye hitap eden bi yaratık. Düzgün bir müslüman nasıl inanabilir ki buna??? Bir kere tüm ırklar Hz Adem ve Hz Havva aleyhisselam dan gelmiştir. Zaten bu iki ırkı da birbirine düşüren de o Bazıları o terörü lanetleyen sayfaların altına pkk lehine yorum atan şerefsizler kim sanıyorsunuz? o Bazıları işte. kendini terörist kürt gibi gösterip fake profillerle kürt=pkk diye gösterip milleti birbirine düşürüyorlar. sonrada yorumlara bakıp bakıp gülüyorlar.
Herneyse o dediğim şeyi duvarlarından kaldırmışlar. Ama sayfanın linki işte :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yazdıklarının kelimesi kelimesine katılıyorum kardeş.ben kürt değilim, karadenizliyim ama şu yaşanan olaylardan benim de canım yanıyor.
daha trenimiz bile ne rayından bahsediyorsunBencede konuyu tartışmak çok mantıksız. Herşey sevgiyle düzelir. İnsanların birbirine karşı sevgisi arttıkça trenler raylarına oturacaktır.
hayır öyle birşey olmadıGörenler demeliydin galiba dilin sürçtü.