saolun hocam yalnız bu sürümü hiç duymamıştım şu an 0.11.38 filan çıktı bu eski sürüm mü acaba ?
Muhtemelen farklı uygulamalardır.Marketteki sürüm 1.7.8 son sürüm.
çok saolun elinize saglık inş lucky patcher istemez bunu bi deneyeyim grafik yönüyle hangisi iyi olursaevt hocam bu epsx miş bndeki fpse idiçok saolun elinize saglık inş lucky patcher istemez bunu bi deneyeyim grafik yönüyle hangisi iyi olursa
hersey ıyı guzelde arkadaslar bu paylasımın basına playstation oyunlarını telefonda oynama dıye bı yazı yazsaydın forumda gezınen ve bu programı bılmeyen arkadaslara yardımcı olurdu![]()
Tamam gerekeni yaptım.Güle güle kullanın.Sayın Kayrabey bu denediğim en iyi Playtation emülatör.Lisans sorunuda yok.
Fpse nin açamadığı büyük oyunlarıda açıyor.
Başlığı değiştirirseniz herkes faydalanır.
Örnek playtation emülatör. Galaxy W i8150 de denedim süper kullanıyorum.
Fazla takılma amaTeşekkürler. Eve geçince denerim artık![]()

Sayın Kayrabey bu denediğim en iyi Playtation emülatör.Lisans sorunuda yok.
Fpse nin açamadığı büyük oyunlarıda açıyor.
Başlığı değiştirirseniz herkes faydalanır.
Örnek playtation emülatör. Galaxy W i8150 de denedim süper kullanıyorum.
kardesim ayıptır sorması ; tekken3 oyununu indirdim .bin uzantılı dosya çıktı içinden , bu oyunu oynayabilmem için hangi klasör e cıkartmam lazım? bir yazabilirsen sevinirim![]()
dostum hafıza kartına istedigin yere çıkar bu programı çalıştrdıgında run game yazar ona bastıgında oyunu nereye çıkardıysan onu bul tıkla çalışır
run game yada run bios dediğimde karşıma dosya seçme menüsü yerine epsxe ile ilgili bazı yazılar geliyor ve beni internete epsxe sayfasına yönlendiriyor
bilen birisi bir el atsın ALLAH rızası için....