Envanter +Barkod tarayıcı v5.07 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Rahmi06

Rahmi06

Üye
    Konu Sahibi
Envanter +Barkod tarayıcı v5.07 Türkçe


Program tarafımca Türkçe'ye çevrilerek, yapımcıya dil dosyası gönderildi.


Barkod tarayıcı + Envanter: SCANPET mükemmel bir envanter yöneticisidir. Bu bir barkod tarayıcıdır ve veritabanı olarak Excel kullanır. Uygulama telefonunuzdaki camera ile barkodları okur ve öğe bilgilerini Excel dosyasına işler (her satır bir öğedir)

SCANPET=Stok yöneticisi & envanter yöneticisi & excel veritabanı & barkod tarayıcı: SCANPET'i envanter yöneticisi olarak kullanabilirsiniz, deponuzu idare eder, vb, barkod okur. Kendi öğe veritabanızı oluşturma bir Excel dosyası oluşturmak kadar basittir
Bu uygulama bir çok güçlü yapılandırma seçeneklerine sahiptir, ve neredeyse her duruma adapte edilebilir. Örneğin barkod scanner'ı şöyle kullanabilirsiniz:
* Mağaza envanter ve stok yönetim: Mağazanızdaki stoklarınızı işlemek: Ürün barkod ile tanımlanır ve kategoriye ayrılır. Sahip olduğunuz her öğe katagorisi için kaç tane elemanlı kayıt gerekiyorsa bunu kullanın. Bu yolla siz stoğunuzu kontrol edebileceksiniz.
Ayrı kalemler Envanteri: Eğer stok öğeleri kümesi varsa bunu kullanın, benzersiz bir barkod ile tanımlanır. Çok iyi eğer aynı barkodlu iki ürün yoksa. Müzik kolleksiyonu, DVD kolleksiyonu, yada bir film yada kitap envanteri ve benzerlerini yapabilirsiniz
*Giriş ve çıkış kayıt: giriş öğelerini işler ve/veya mağazanızdan çıkanları. Her giriş veya çıkış öğesi için bilgi ile kayıtedin. Ayrıca insanların kontrolü.
*Wifi tarayıcısı: PC'nizdeki dökümana direkt olarak barkodu taramak istediğinizde bunu kullanın. Bunun anlamı, telefonunuz barkodu okuyacak ve Wİfi ile PC'inize gönderecektir. Bir wifi terminali olacaktır
*İlgili GPS Noktaları (POIs): Gezdiğiniz yerlerin GPS kordinatlarını kayıt edin, anıtlar, şehirler, sahiller, vb yerler gibi
*Ayrıca e-ticaret: osCommerce, Prestashop, Magento, E-ticaret, sanal alışveriş ...
*Diğer olasılıklar: SCANPET özellikleri burada bitmez. Keşfetmek için zaman ayırın, her şeyi yapılandırabilirsiniz! satış, ödeme, sevkiyat, toplantılar veya okul, hasta katılım günlük kontrol, vb katılımcı kontrolü gibi
Ve barkod kullanarak herşey yolunda yada değil
**HABERLER**
SCANPET v4 excel formlarını özelleştirme için sütunları kullanır. Yani bir formu kullanarak Excel dosyasını düzenleyebilirsiniz. Kullanılabilir veri türleri: dizge, sayı, değer listeleri, gün, zaman, fotoğraf, enlem, boylam, vb.
Sıraları kolayca aramak için güçlü filtreleme tanımlayabilirsiniz.
**ÖNEMLİ**
SCANPET bedava versiyonudur XSCANPETin, lütfen ilk SCANPETi download edin ve eğer herşey yolundaysa XSCANPET'i satın alın. Bir sürü farklı Android mobile ürünleri var ve biz bu programın çalışacağını garanti edemiyoruz. Yani lütfen bedava olan SCANPET'i ile önce deneyin.
Eğer XSCANPET'i satın alırsanız, bunlara sahip olacaksınız:
*son updateler
*Uygulamayı SD ye taşıma
*Reklam yok
*Tam kullanım
***
SCANPET iki tür envanteri işleyebilir:
-Groupal Stoklardaki (her öğe bir sayı numarası ile bir kategoridir): Bu en iyi seçimdir:
* E-ticaret çözümleri.
* Mağaza stokları (Eğer biz stok kontrol etmek istersek)
* ev envanter yöneticisi
* vebenzeri

Bireysel envanterleri veya ürün (Her excel satırı ayrı bir öğedir) toplanması: Bunun için en iyi seçimdir:
* CD ve DVD koleksiyonları (film / film / müzik envanter) Yönet
* Kitap kolleksiyonları
* Bireysel stoklar kaydeder gibi her tarama için yeni bir satır, ayrıca daha ileri gitmek ve mağazanızdaki giriş ve çıkışları kontrol etmek, satış ve sevkiyat gibi. Veya toplantı veya okul devamı kontrolü.
* vebenzeri
Ve diğer yandan biz SCANPET'in fonksiyonularını PC deki Wifi terminal tarayıcı fonksiyonu kullarak genişlettik.
Bu barkod formatlarını destekler:
UPC-A,UPC-E
EAN-8,EAN-13
Code 39
Code 93
Code 128
QR Code
ITF
Codabar
RSS-14
Desteklenen Excel biçimleri Microsoft Office 95 ten 2003 e kadar ve Office XP (Microsoft Office 2007 ve sonrakileri desteklemez)

v5.0.6

 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: atd54


SHS

SHS

Üye
Teşekkürler
 
Rahmi06

Rahmi06

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürüm ile güncellendi. Orijinal Türkçe dil dosyası yapımcı uygulamayı güncelledi. Artık Türkçe.
 


Üst Alt