En'ler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
En'ler
En iyi işlemciye sahip cep telefonu*

LgOptimus4x
Nvidia Tegra3
ULP GeForce gpu
4 Çekirdeli 1.5ghzcortex A9 cpu (OverLock ile 1.8ghz)
*
*
*
En iyi Kameraya Sahip Cep Telefonu*

Nokia 808 PureView
41 MP (38 MP efektif, 7152 x 5368 pixels), Carl Zeiss optics, autofocus, Xenon flash
*
*
*
En iyi Ekrana sahip Cep Telefonu*

iPhone 4s
3.5'' ekranda 640 x 960 pixel barındıran retina ekranı ile 330 ppi yoğunluk değerine sahip
*
*
*
En Sağlam Kasaya Sahip Cep Telefonu

Nokia Lumia 900
PoliKarbonat kasasıyla en sağlam telefon ünvanını aldı ayrıca akranıyla çivi çakıldığı videosu konunun altında eklidir.
*
*
*
Akıllı telefonlar arasında en şarj tutan ve suya dayanıklı cep telefonu*

Motorola Defy
Testlerde 8saatten fazla internet üzerinden şarjı bitmeden 4mbps hızında dosya akışı sağlayarak bu alanda en iyisi olmuştur
Ve Havuzun içinde bile çalışıp şebekeden sinyal alabilen bir telefondur
*
*
*
En zengin içerik ve uygulama marketine sahip cep telefonu*

iPhone 4S
Yüzbinlerce uygulamanın sorunsuz şikayetsiz yüklenebilmesi kullanılabilmesi iphone modellerini en iyi yapan durumdur.
*
*
*
En iyi tasarıma sahip cep telefonu*

Nokia Lumia900
Lumia900 amerikada çok hızlı bir şekilde yükselmesinin sebeplerinden biri tasarımı olarak gösteriliyoru ve bilindiği üzere bir çok teknoloji organizasyonlarındada bu alanda en öne çıkmıştır
*
*
*
En hızlı internete giren cep telefonu*

iPhone 4S
iPhone modelleri flash kullanmadığı için sayfalar daha hızlı yükleniyor bu alanda birinci olmasının sebebide budur çünkü internet sayfa yükleme hızı cep telefonlarının kendi tarayıcıları üzerinden denenir diğer modeller iPhone nazaran ortalama 1.5 kat daha fazla veri indirir.
*
*
*
En iyi müzik performansına sahip cep telefonu*
HTC Sensation XE

XE With Beat Audio modeli bilindiği üzere Beat Kulaklıkla ve müzik performansı ile en iyisi olduğunu kanıtlamıştır
*
*
*
En çok medya seçeneğine sahip cep telefonu

NokiaN8
Hdmi UsbOTG XENONFlash gibi özellikleri ile çok amaçlı kullanılabilen NokiaN8 en çok multimedia özelliğine sahiptir.
*
*
*
En çok satılan cep telefonu*

En son istatistiklere göre en çok satan ceptelefonu gs2 dir

Buda Lumia900'ün çivi çaktığı video adam çiviyi çakıyorr sonra arama geliyor çok şaşırdım.

Enes

Enes

Üye
Lumia900 ve İPhone 4s in baya en'i varmış :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tasarım konusunda bence N9 yazılmalıydı oraya. Çünkü Lumia 900'den daha önce çıktı.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
lumia 900 ile n9 un kasası farklı mı ??? Malzemeleri felan mı farklı ??

tempestshine

tempestshine

Üye
motorola defy istiyorum :aha:

aleranol

aleranol

Üye
En iyi işlemci one x ve en iyi ekran da lumia 900 olarak biliyorum. One x olmasa bile en azından lumia 900 en iyi ekrana sahip ışıkta vb. Bunu düzeltirsen sevinirim.

- - - Eklendi - - -

En iyi işlemci one x ve en iyi ekran da lumia 900 olarak biliyorum. One x olmasa bile en azından lumia 900 en iyi ekrana sahip ışıkta vb. Bunu düzeltirsen sevinirim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
en iyi ekran Lumia 900 de

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

- - - Eklendi - - -

ppi değerine bakılıyor yoksa çok iyi ekranlarda var

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
N8 hâlâ kral.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ppi değerine bakılıyor yoksa internette daha hızlıları var ama apple cakal flash koymuyo sayfalar hafifliyor

ppi netlikle alakalı bişey.. Testlerde lumia900 birinci iphone ikinci oldu.. Ppi a bakarsan xperia arc s olması lazım.

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/windows-phone-genel-destek/her-seferinde-lumia900-649174.html

aleranol

aleranol

Üye
ppi netlikle alakalı bişey.. Testlerde lumia900 birinci iphone ikinci oldu.. Ppi a bakarsan xperia arc s olması lazım.- - - Eklendi - - -http://www.maxicep.com/windows-phone-genel-destek/her-seferinde-lumia900-649174.html
evet ppi değeriyle alakasız. Ona bakılırsa ben 720p ekran için one x derim ama yapılan testlerde de belli ki en iyi ekran lumia 900 de. Sanırım biraz taraflı bir test olmuş çünkü aynı zamanda one x de de tegra 3 işlemcisi var. Hatta şu anki en iyi işlemcilerden biri snapdragon s4 işlemcisi bu sebepten ve benchmark sonuçlarına da dayanarak en iyi işlemcili telefonun one s olması da gerekiyor.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
yanlis bilgi en iyi ekran xperia s ppi degeri en yuksek telefon

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
evet ppi değeriyle alakasız. Ona bakılırsa ben 720p ekran için one x derim ama yapılan testlerde de belli ki en iyi ekran lumia 900 de. Sanırım biraz taraflı bir test olmuş çünkü aynı zamanda one x de de tegra 3 işlemcisi var. Hatta şu anki en iyi işlemcilerden biri snapdragon s4 işlemcisi bu sebepten ve benchmark sonuçlarına da dayanarak en iyi işlemcili telefonun one s olması da gerekiyor.

işlemci de one x olabilir ama ekranda Lumia900 olmalı

klongs

klongs

Üye
lumia 900 e çivi çakmak için kullanılan çekiçin ucu plastik ve fayanslar için kullanılıyor o videoya bakılarak lumia 900 en sağlam telefon demek çok saçma

MoonLife01

MoonLife01

Üye
xperia s ppi:342
lumia 900;217

klongs

klongs

Üye
xperia s in ppi değeri en yüksek telefon ve en iyi işlemci galaxy s3 ün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt