[ENGİN] nasıl bilirsiniz abimi ey ahali ..

Sponsorlu Bağlantılar

FatoŞ

FatoŞ

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN] nasıl bilirsiniz abimi ey ahali ..
nasıl bilirsiniz abimi ..

Engin abiyi forumdan tannır takip ederdim bir ara bir ajanlık olayı için Çalışmıştık :ehe
severim abimi , Yorumlarına değer verdiğim abilerimden..
açık sözlü , Yürekli , Tam Bir Efendi ..

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
hiç görmedim :hmmm

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
engin abi hı. onu kelimelerle anlatmak çabalık ister çok ağırbaşlı ama gerektiğinde çok şakacı çok espiritüel biri. aradaki mesafeyi çok iyi bilen biri, öyle her konuya yorum yazmaz kalitesi vardır. o yüzden engin abinin yorumunun olduğu konuları hep okurum. ayrıca forumda yokluğu hissedilen birisidir.yeni üyeler bilmez ama saygı göstermeleri kesin. forumun ileri gelenlerinden. saygılar...

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
engin abi hı. onu kelimelerle anlatmak çabalık ister çok ağırbaşlı ama gerektiğinde çok şakacı çok espiritüel biri. aradaki mesafeyi çok iyi bilen biri, öyle her konuya yorum yazmaz kalitesi vardır. o yüzden engin abinin yorumunun olduğu konuları hep okurum. ayrıca forumda yokluğu hissedilen birisidir.yeni üyeler bilmez ama saygı göstermeleri kesin. forumun ileri gelenlerinden. saygılar...
Bu kadar teveccüh'e gerek yoktu Haydar'ım :) Bazen meego bölümüne ugruyorum onun dışında ilgilenmem gereken şeyler var bilirsin Haydar :D
Arada birde zaman oldukça dostların mesajlarına yorum yazıyorum

by-pegasus

Üye
vallah hiç görmemişem :ehe
:cigara:

UpOneTR

UpOneTR

Üye
tanıdığıma memnun oldum Engin abi :)

время

время

Üye
Facebooku varsa eklerim. Tanışırıık. :hih:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
zamanında symbian bölümünde n8 hakkında bir konu açmıştım engin abinin çok yardımını görmüştüm şimdi windows phone bölümündeyim tanışmak ve tanımak isterim engin abi senide windows phone bölümüne bu arada davet ediyorum :oke: :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
zamanında symbian bölümünde n8 hakkında bir konu açmıştım engin abinin çok yardımını görmüştüm şimdi windows phone bölümündeyim tanışmak ve tanımak isterim engin abi senide windows phone bölümüne bu arada davet ediyorum :oke: :D

Bilgimiz dahilinde yardım etmişizdir ancak :) Meego bölümüne zor uğruyorum windows'a pek vaktim olmaz sanirim? Nasip kismet diyelim :-)

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir abim.''Abi'' sıfatını en iyi hakeden insanlardan :)

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Emrgncy

Emrgncy

Üye
İsmi gibi Engin bir insan.. Adamın hası ve kralı, forumda nick'ini görünce bile mutlu olduğum nadir insanlardan...

Allah'a emanet ol Engin abi..

Akıncı

Akıncı

Üye
Fazla konuşmuşluğumuz yok ama bir abimdir

Üst Alt