Engelleme Bloke Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

KaYIPLoRD

Üye
    Konu Sahibi
Engelleme Bloke Sorunu
Merhaba arkadaşlar. Benim N8de arama engelleme yapacaktım fakat şifreyi bulamadım ve bloke oldu. Birinci sorum: acaba bunu düzeltmenin yolu var mıdır? İkinci sorumsa: bu şifre hatla ilgili bir durum mu? Eğer bi yolu yoksa kendi başıma düzeltmenin, o zaman hattı değişsem düzelir mi yani?

_ardaa

_ardaa

Üye
ayarlardan girdiğin engelleme bölümündeki şifre operatör ile alakalı operatörünün müşteri hizmetlerini ararsan çözerler onlar ama benim hatırladığım onun default şifresi 0000 yada 00000 idi operatörünü ararsan daha net bilgi alabilirsin.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
müşteri hizmetlerini aradığında çözüm önerirlerse yada çözersen burayada yazarmısın arkadaşım bilmeyenler faydalansın

KaYIPLoRD

Üye
    Konu Sahibi
eywallah ardaa_272 müşteri temsilcisini bağlandım. sonra engelleme kodum bloke oldu dedim. sıfırlayalım dedi. 30 sn içinde eski haline döndü. çok basitmiş ya. bilince böyle ama bilmeyince aylarca uğraşsak da boş oluyo şu an bende olduğu gibi :D kısacası hat ile ilgili bir durummuş bu...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
eywallah ardaa_272 müşteri temsilcisini bağlandım. sonra engelleme kodum bloke oldu dedim. sıfırlayalım dedi. 30 sn içinde eski haline döndü. çok basitmiş ya. bilince böyle ama bilmeyince aylarca uğraşsak da boş oluyo şu an bende olduğu gibi :D kısacası hat ile ilgili bir durummuş bu...

hmm demekki bi aloluk işi varmış sorununun çözüldüğüne sevindim

Takipçi Satın Al

Üst Alt