Öyle diyolar ama olmuyo işte :/Dj Airmax™;1062294' Alıntı:üzülme ablacım geçer emin ol bırak giden gitsin seni hak edecek biri çıkar karşına
Yol alır ztn ama yanlış ya, hazmedemiyorumSalihim Takma Kafana.. Herşeyi Oluruna Bırak.. Evet Zor Durum Ama İnan Bana Birbirinizi Seviyorsanız Bu Gibi Ayrılıklar Geçicidir.. Aksi Durumda İse Çok Çabuk Unutursun Ki Buna Sen de Şaşarsın..![]()

tşekkür ederim.allah sabır versin annem...
üzldüm salihcim. umarım seni kaybettiğine pişman olur.
neler kaçırdığının fakında değil demekki. sana kızmı yok be aslan
Dj Airmax™;1062327' Alıntı:bencede karızmanla birinci seçıldın ablacım 10 tane kız feda olsun sana
gelde anlat, istediğim çok bişey değildi zaten..Ya öylesini istemiyorum işte , bizim zamanımız kısıtlı, öğrencilik hayatımız bu gün var yarın yok.. /meslek lisesiDiaBLoS™;1062400' Alıntı:Üzülmeye asla değmiyorDaha yaşın kaç...Çok kızlar gelir geçer hiç dert etme...Bırakan ve giden kişi üzülsün
![]()
Şu ana kdr hep savaştım , çok fedakarlık yaptım ama artık değmez sanırım.. Tam içki içenlerin kafayı çekeceği safhaya gelmişimSavaşmaya değeceğini düşünüyorsan savaş ve geri al.. Değmez diyorsan üzülme![]()
şiir yazma kıvamındayım..Şu ana kdr hep savaştım , çok fedakarlık yaptım ama artık değmez sanırım.. Tam içki içenlerin kafayı çekeceği safhaya gelmişim![]()
şiir yazma kıvamındayım..
Bitti diyorsan o zaman bitmiştir. Varsa içinde bir şeyler harekete geç. Hımm belki bu arada yazmış olduğun şiirler de işine yarar, madem şiir yazma kıvamındasın, değerlendir, boş geçirme 
gelde anlat, istediğim çok bişey değildi zaten..
inan bana öyle bişey olmadı, ztn hata yapma gibi bi lüxüm yoktu, kaybetmemek için herşeyi yaptm..Bence bide onu dinlemek lazım...belkide sen onu kusturdun...
inan bana öyle bişey olmadı, ztn hata yapma gibi bi lüxüm yoktu, kaybetmemek için herşeyi yaptm..