en yeni en ucuz A500-1DN A500-1DN Satellite TOSHIBA LAPTOP

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

reddevil_7

Üye
    Konu Sahibi
en yeni en ucuz A500-1DN A500-1DN Satellite TOSHIBA LAPTOP
Toshiba nın Satellite serisindeki A500-1DN modeli A serisinde Built-in Harman/Kardon stereo speakers ses sistemi ile her zamanki gibi diğer markalarla arasındaki farkı gözler önüne seriyor.Ayrıca siyah piano-black kasası ile birlikte görünüm olarak da size cezp edecek özelliğe sahip konumda.Özelliklerine gelecek olursak T6600 işlemci 4 GBDDR3 ram ve 320 GB HDD mevcut.Aynı zamanda üründe NVIDIA GeForce GT 230M ekran kartı mevcut.İşletim sistemi olarak Microsoft Windows 7 Home Premium ile geliyor.Ürünü en uygun fiyata alabilmek içinse linkine bakabilirsiniz.
İŞLEMCİ: Intel Core 2 Duo 800 MHz. 2.20 GHz. 2 MB Cache Bellek T6600 İşlemci
RAM: 4 GB DDR3 800 Mhz. (Max.8 GB) Ram
SABİT DİSK: 320 GB SATA (5400 Rpm) HDD
EKRAN KARTI: NVIDIA GeForce GT 230M Max. 2814 MB Ekran Kartı
İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng

320 GB SATA (5400 Rpm) HDD
NVIDIA GeForce GT 230M Max. 2814 MB Ekran Kartı (1 GB Paylaşımsız)
Microsoft Windows 7 Home Premium Tr / İng. (64 Bit)

ihlass

ihlass

Üye
ben de bi toshiba düşünüyorum bu verdiğiniz özellikler de normal bence fiyatına bakalım uygunsa tamamdır. Teşekkürler.

emine101

emine101

Üye
Merhaba, öncelikle hiç laptop kullanmadığımı, bu konuda mağazalara gidip araştırma yapmadığımı söylemeliyim.

İnternette biraz gezindim ve televizyon izleme imkanı veren bir laptop olarak Toshiba Satelline A500 1C0 modelini gözüme kestirdim.

Evimdeki masaüstü bilgisayarımda tv kartı var uyduya bağlı tv yi rahatça izleyebiliyorum.

Sorum şu;
Laptoplar da tv izleme imkanı yok mudur? Portatif bir anten takılarak dağda bayırda tv izlenebilir mi? A500 1C0 modeli gerçektende tv izlenebilen bir model midir (doğru anlamışmıyım diye soruyorum)

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...