En yakın komsumuzun kızı aşık oldum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Yani kötü anlamda demedim

bay_isimsiz

Üye
Güzel kardeşim yaşına bakılırsa, yeni yeni olgunlaşma dönemindesin.
Bu dönemde genellikle gençler, kendilerini farketmek, farkedilmek için farklı düşünmeye ve bu düşünce de farklı oluşumlara keza farklı özentilere sevk eder...
Çoğunlukla bu özenti karşı cinse olan bir beğeni ya da ilgiyi doğurur... Aşık olduğunu zannettiğin kişi aslında beğendiğin ve de olgunluk dönemi içinde olduğundan dolayıda çoğunlukla aşık olduğunu zannetmendir.

Zaman zaman içinde denizin dalgaları oluşacak bir dalga gelecek diğerini götürecek... Çarşı pazar farklı kişilere aynı özentiyi duyacaksın... Normaldir bu durumlar geçer...

Aşığım diye sıkıntı yapma, zaman hakikati gösterecektir lakin sabretmek '' ŞARTIYLA''

Saygılar.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Bay isimsiz teşekkürler

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Başka yokmu yorum

fireman87

fireman87

Üye
Yaşına bakınca bi an aklımdan '' aldanma cocuksun '' demek geldi.. Yaşın çok genç aşkı bu yaşta yaşarsan ileriye bişey kalmaz benden sana söylemesi :oke:

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Ama kıza aşık oldum napım

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Aşık oldugum kıza açılamassam başkası kapacakta ama basbaşa kalamadıkki kalsak açılacamda

wildtiger223

wildtiger223

Üye
kızın elini tuttun ama acılmadın hayret o nası oluo? peki elini nasıl tuttun o anda söyleyemedin mi? Sen onu güzel bi yere davet et orda acıl

DPool

DPool

Üye
Aradan 1 ay geçmiş zaten :aha:

greenmile

greenmile

Üye
adam manita yaptı bile :) o kız bu kız mı:D

• Beğen
Tepkiler: phasan
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
BEnde komşu oğluna olmuştum ama adam sığ çıktı boşver hayallerindeki kadar güzel kalsın :D

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
bizim en yakın komsumuzun kızıyla çıkıyorum bile ben

SilentOne

SilentOne

Üye
geçmiş olsun zor oluyo yha bnde bi ara oleydim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt