kankana kazık atmak gibi bişi olur bence
.Böyle bir hanım ve bir erkek "aman biz çok iyi arkadaşız, dostuz" falan deyince buna da sinir oluyorum.
Ya bir kere "kanka" nedir ya? Ya kankardeşi deyin şuna ya da "dost,arkadaş,yaren" falan deyin. Nedir kanka? Biri bana açıklasın lütfen. Bu kelime çıktığından beri herkesin yerli yersiz "kanka n'aaber" , "kanka nasssın" diye konuşmasına sinir oluyorum.
Bir de şöyle bir durum var, farklı cinsiyetten iki insanın bizim anladığımız gibi "arkadaş" olabileceğine pek inanmıyorum. Doğruluğu tartışılır ama, bizim arkadaşlığa bakışımız farklı, onların farklı; bizim hayata bakışımız farklı, onların farklı; bizim karşı cinsi algılayışımız farklı, onların farklı. Kısaca anlayışı farklı, kültürü farklı, herşeyi farklı.Böyle bir hanım ve bir erkek "aman biz çok iyi arkadaşız, dostuz" falan deyince buna da sinir oluyorum.
Bu gün de herşeye sinir oluyorum. Biraz gıcığım sanırım bu gün, mazur görün.
Not:TuRkiShCowboy tepkim sana değil yanlış anlama...
Tamamına katılıyorum.
Bir erkek ve kızın "kanka" olabileceğine inanmıyorum. Tanıdık olup ayak üstü laflayabilirler, arkadaş olur oturur birşeyler içebilirler, hatta dost olup birbirlerinin dertlerini dinler, tavsiye de verebilirler ama bu yakınlık bir nevi uçurum kıyısında yürümek gibidir. Yürünür mü? Yürünür ama her zaman bir düşme tehlikesi vardır. Karşılıklı bir güven bile olsa kimse işin nerelere varacağının garantisini veremez. Gönül bu, kime ve ne zaman meyledeceği belli olmuyor. Bir çok bayanın "Ben Onu sadece bir arkadaş olarak görmüştüm" serzenişlerini dinledim şimdiye kadar. 2 kişiden biri öbürünü arkadaş olarak görse bile diğeri gerçek duygularını saklayabiliyor.

Sen dost felan olmayabilirsin arkadaşım bir kızla, bunda tepki gösterecek bir şey yokkızdan kankamı olurmus yaaa hangi sırınızı kısla paylascanız yazın surayada bende goreyım belkı bende kızdan kaknka yaparım allahım yaaa.