En Yakın Arkadaşla Sevgili Olunur Mu????

Sponsorlu Bağlantılar

Kankadan Sevgili Olunur Mu ???

• Olunur

Kullanılan: 14 60.9%
  • Olunmaz

Kullanılan: 9 39.1%

• Kullanılan toplam oy
    23
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En Yakın Arkadaşla Sevgili Olunur Mu????
En yakın arkadaşla Sevgili Olunur Mu????

_KadirşinaS_

Üye
Bunun benzeri bir konu var gibi görünse de aslında çok farklı. Eski sevgili dost olmuyor, ama çok iyi arkadaşken sevgili olan, hatta evlenen bile gördüm. Olur hem de çok güzel olur BENCE.

Salihyet

Salihyet

Üye
arkadaşdan olur ama dostum dediğin kişiden çok zor

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben kanka dan olmaz diyorum . Hatta aklımdan bile geçmez .

troubadour

troubadour

Üye
"Gönül ferman dinlemez" diyenlerin bir bildiği olmalı.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kankana kazık atmak gibi bişi olur bence

_KadirşinaS_

Üye
kankana kazık atmak gibi bişi olur bence

Ya bir kere "kanka" nedir ya? Ya kankardeşi deyin şuna ya da "dost,arkadaş,yaren" falan deyin. Nedir kanka? Biri bana açıklasın lütfen. Bu kelime çıktığından beri herkesin yerli yersiz "kanka n'aaber" , "kanka nasssın" diye konuşmasına sinir oluyorum.

Bir de şöyle bir durum var, farklı cinsiyetten iki insanın bizim anladığımız gibi "arkadaş" olabileceğine pek inanmıyorum. Doğruluğu tartışılır ama, bizim arkadaşlığa bakışımız farklı, onların farklı; bizim hayata bakışımız farklı, onların farklı; bizim karşı cinsi algılayışımız farklı, onların farklı. Kısaca anlayışı farklı, kültürü farklı, herşeyi farklı:ehe.Böyle bir hanım ve bir erkek "aman biz çok iyi arkadaşız, dostuz" falan deyince buna da sinir oluyorum.

Bu gün de herşeye sinir oluyorum. Biraz gıcığım sanırım bu gün, mazur görün.:oke:

Not:TuRkiShCowboy tepkim sana değil yanlış anlama...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yok yanlış anlamadım :ehe

Cynical

Cynical

Üye
Ya bir kere "kanka" nedir ya? Ya kankardeşi deyin şuna ya da "dost,arkadaş,yaren" falan deyin. Nedir kanka? Biri bana açıklasın lütfen. Bu kelime çıktığından beri herkesin yerli yersiz "kanka n'aaber" , "kanka nasssın" diye konuşmasına sinir oluyorum.

Bir de şöyle bir durum var, farklı cinsiyetten iki insanın bizim anladığımız gibi "arkadaş" olabileceğine pek inanmıyorum. Doğruluğu tartışılır ama, bizim arkadaşlığa bakışımız farklı, onların farklı; bizim hayata bakışımız farklı, onların farklı; bizim karşı cinsi algılayışımız farklı, onların farklı. Kısaca anlayışı farklı, kültürü farklı, herşeyi farklı:ehe.Böyle bir hanım ve bir erkek "aman biz çok iyi arkadaşız, dostuz" falan deyince buna da sinir oluyorum.

Bu gün de herşeye sinir oluyorum. Biraz gıcığım sanırım bu gün, mazur görün.:oke:

Not:TuRkiShCowboy tepkim sana değil yanlış anlama...

Tamamına katılıyorum.
Bir erkek ve kızın "kanka" olabileceğine inanmıyorum. Tanıdık olup ayak üstü laflayabilirler, arkadaş olur oturur birşeyler içebilirler, hatta dost olup birbirlerinin dertlerini dinler, tavsiye de verebilirler ama bu yakınlık bir nevi uçurum kıyısında yürümek gibidir. Yürünür mü? Yürünür ama her zaman bir düşme tehlikesi vardır. Karşılıklı bir güven bile olsa kimse işin nerelere varacağının garantisini veremez. Gönül bu, kime ve ne zaman meyledeceği belli olmuyor. Bir çok bayanın "Ben Onu sadece bir arkadaş olarak görmüştüm" serzenişlerini dinledim şimdiye kadar. 2 kişiden biri öbürünü arkadaş olarak görse bile diğeri gerçek duygularını saklayabiliyor.

_KadirşinaS_

Üye
Tamamına katılıyorum.
Bir erkek ve kızın "kanka" olabileceğine inanmıyorum. Tanıdık olup ayak üstü laflayabilirler, arkadaş olur oturur birşeyler içebilirler, hatta dost olup birbirlerinin dertlerini dinler, tavsiye de verebilirler ama bu yakınlık bir nevi uçurum kıyısında yürümek gibidir. Yürünür mü? Yürünür ama her zaman bir düşme tehlikesi vardır. Karşılıklı bir güven bile olsa kimse işin nerelere varacağının garantisini veremez. Gönül bu, kime ve ne zaman meyledeceği belli olmuyor. Bir çok bayanın "Ben Onu sadece bir arkadaş olarak görmüştüm" serzenişlerini dinledim şimdiye kadar. 2 kişiden biri öbürünü arkadaş olarak görse bile diğeri gerçek duygularını saklayabiliyor.

Ben de bunun tamamına katılıyorum:oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ben mesela en iyi dostuma böyle duygular besleyemem
Ben olmaz diyorum

yahusuklu

yahusuklu

Üye
kızdan kankamı olurmus yaaa hangi sırınızı kısla paylascanız yazın surayada bende goreyım belkı bende kızdan kaknka yaparım allahım yaaa.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
kızdan kankamı olurmus yaaa hangi sırınızı kısla paylascanız yazın surayada bende goreyım belkı bende kızdan kaknka yaparım allahım yaaa.
Sen dost felan olmayabilirsin arkadaşım bir kızla, bunda tepki gösterecek bir şey yok:oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu tür konularda tartışma çıkaracak sözlere gıcık oluyorum .

--------------- Ekleme ---------------

Anıl sana demedim alınma sakin

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Yok ben sana alınmam:)
Hâla dosttan sevgili olunmaz diyorum

Nillowa

Üye
bence olunmaz..

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
benım bı kaç kız arkadas var bana kanka dıye hıtap edıolardı ama bırısı bana kendını resmen acık ettı hoslanma tarzında bu bır stratejıdır bazen. önce kanka gıbı yanasılır çünkü yakınlaşmak tanımak için bir koz vardır elinde kankam dıor sonucta. sonrası allah kerım derım ben::)

aLone

aLone

Üye
çok gördüm kanka kanka deyip sonradan sevgili olanları çok karşıyım ben

_KadirşinaS_

Üye
Yalnız biz burada tam olarak ne açıdan tartışıyoruz bunu da belirlemek lazım.
Arkadaşla sevgili olmanın; mümkün olup olmadığını mı, yoksa gerçekte bu durumun var olup olmadığını mı?

Odysseus

Odysseus

Üye
Askere gitmeyen arkadaşlarım gittiklerinde duyacaklardır. Kanka ayağı ... ayağı derler. Kanka kelimesinden nefret ederim. Benim için birşeyler paylaşmadığım, benim için canını verebileceğini birkez olsun göstermeyen bir kişi birakın kankasını şunu bunu arkadaşım olmaktan öteye geçemez. Bunları yapabilecek kişi benim dostumdur. Böyle sadece bir tane dostum var. Gerisi sadece arkadaşımdır.

Neyse konu dışına çıktım biraz. Kanka dediniz o şekilde devam edelim. Böyle bir arkadaş ile asla sevgili olmayı düşünemem.
:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt