Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
En Uzun Zinciri Siz Kurun, Büyük Ödülü Kazanın !...
Defne Samyeli öneriyor; kremini Olay Total Effects ile değiştirmek isteyenler Türkiye'nin en uzun zincirini kuruyor.
Siz de Olay Total Effects'in yaşlanmanın 7 işaretine karşı etkisini merak ediyorsanız, Ben de Olay Total Effects'i denemek istiyorum! zincirinizi kurun. En uzun zinciri siz oluşturun, Boyner'den alışveriş çekleri ve orijinal boy Olay Total Effects Gündüz Kremi kazanma şansı yakalayın!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
girişinizi yaptıktan sonra OLAY sayfasına girin, zincirinizi kurp size özel "ben de denemek istiyorum!" linkinizi alın. Hazırlanan linkinizi 28 Aralık-28 Şubat tarihleri arasında yayabildiğiniz kadar çok arkadaşınıza, dostnuza, çevrenize yayarak zincirinize katılmalarını ve OLAY Total Effects'i deneme şansını yakalamalarını sağlayın. En uzun zincirin sahibine 3.000 TL değerinde alışveriş çeki; 2., 3., 4. ve 5. en uzun zincir sahibiniyse 1.000'er TL değerinde alışveriş çeki hediye!
Türkiye'nin en uzun Olay Total Effects zincirinde yer almaya hazır mısınız?Siz de Olay Total Effects'in yaşlanmanın 7 işaretine karşı etkisini merak ediyorsanız, Ben de Olay Total Effects'i denemek istiyorum! zincirinizi kurun. En uzun zinciri siz oluşturun, Boyner'den alışveriş çekleri ve orijinal boy Olay Total Effects Gündüz Kremi kazanma şansı yakalayın!
