En uzun e-mail adresi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
En uzun e-mail adresi
Çok İlginç En Uzun E-Mail Adresi

İnternetin en uzun bir yandan da en ilginç e-posta adresine hazır mısınız? Normal e-posta adresleri 10-20 karakterden oluşurken, bu e-posta adresi 345 karakter uzunluğuna sahip.

İşte o adamın inanılmaz e-posta adresi:

contact-admin-hello-webmaster-info-services-peter-crazy-but-oh-so-ubber-cool-english-alphabet-loverer-abcdefghijklmnopqrstuvwxyz@please-try-to.send-me-an-email-if-you-can-possibly-begin-to-remember-this-coz.this-is-the-longest-email-address-known-to-man-but-to-be-honest.this-is-such-a-stupidly-long-sub-domain-it-could-go-on-forever.pacraig.com

E-Mail Adresinin Anlamı:

'admin ile bağlantıya geçin, webmaster, bilgi, hizmetler, peter, çılgın, süper kuul, İngilizce alfabe aşığı, abcdefghijklmnopqrstuvwxyz, lütfen bir e-posta yollamaya çalışın, bu e-posta adresini hatırlayabilirseniz, çünkü bu insanlığın bildiği en uzun e-posta adresi, aslında dürüst olmak gerekirse bu aptalca uzun alt domain sonsuza kadar devam edebilir, pacraig.com'

Gmail buna nasıl izin verdi bilinmiyor... Şimdi bu e-posta adresi hakkında Google'dan bir açıklama bekleniyor. Siz de bu adrese e-posta atmayı deneyebilirsiniz.

alıntı

Tepkiler: ebuş... ve kol@j
Sen posta göndermeyi denedin mi ?

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
ne işim olur ya ben yollamam

hazir gaza gelmis bi 100 karakter falan daha yazsaymis tek kelimem: ohaa!

Gerçek mi ki bu? Standartların dışında çünkü?

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
walla öle buna rastladım ilginç geldi paylaşmak istedim

adam işte şansını denemiş bütün tuşlara basmış

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
enteresann

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
buyur ekle

sami1234

Üye
o kadar uzun e mail adresi oluşturabiliyor mu ki..bence yalan

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
yalan mkı değil mi bilmem paylaştım sadece

recep ivediğin maili gibi Ne insanlar var yaa Neden böyle bir mail almayı denedi anlamadım düşünsenize bi kafede bi yerde bir arkadaşı bu arkadaşın mailini istiyor ve istediğine pişman oluyor

Hemen G-Mailden mesaj attım ona

kol@j

Üye
madem e-postanın hatırlanmasını istemiyorsun...
hiç olmasın daha iyi...
iyi dikkat çekmiş adam vallahi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...