EN UZUN BATARYA ÖMÜRLÜ + EN STABİL + EN HIZLI STOCK (Geliştirilmiş) ROM HEMEN GELİN+TAM ANLATIM!!!

Sponsorlu Bağlantılar

serdar431

serdar431

Üye
bu sürüm çok güzel heralde yeni sürüm çıkarsa daha bir harika olur kesin :D

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle Takipteyim devamlı çıkarsa ekleyeceğim :D

morki05

morki05

Üye
Teşekkürler

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

gwonder_13

gwonder_13

Üye
kardeşim iyi akşamlar öncelikle bende bir s3 var ama normalde kendinden güncelleme yapmıyor şuan 4.1.2 güncelleme yaparken modifiye edildi yazıyor bu roma geçiş yapabilirmiyim 4.1.2den ve yukarıdaki resimler bu roma mi ait bu roma ait birkaç resim atarsanız sevinirim tekrardan iyi geceler hocam

serdar431

serdar431

Üye
telefon rootlu yada başka bir işlem yapılmışsa güncelleme yapmaz. evet bu roma geçebilirsiniz sorun olmaz ama geçmeden önce 4.1.2 de iken efs yedeğini sakın unutma. yoksa geri 4.1.2 dönerken imei sorunu yaşayabilirsin. efs yedeğini al sonra yukarıdaki anlatıma göre yükle

serdar431

serdar431

Üye
evet resimler bu romdan bende şu anda kullanıyorum çok memnunum harika bir rom

gwonder_13

gwonder_13

Üye
efs yedeği nasıl alınıyor kardeşim ve imei gitme durumu yüksek mi :-/

serdar431

serdar431

Üye
telefonun orjinal garantili cihazmi yoksa klon imeimi

morki05

morki05

Üye
selam kurdum denedim alışkanlıktan mı nedir s4 rev. crismast beğeniyorum tekrar dönüş yaptım.

serdar431

serdar431

Üye
forumda ara bulursun efs yedek alma. yedeğini al ne yaparsan yap sonra sıkıntı değil. 4.3 de sorun değil imei çözümü kolay. önemli olan 4.1.2 dönmek istersen diye

gwonder_13

gwonder_13

Üye
yok ya kardeşim hangi sebepten ötürü dönebilirm ki sence ?

serdar431

serdar431

Üye
o tamamen sana kalmış birsey. ben olsam dönmezdim 4.3 seviyorum

gwonder_13

gwonder_13

Üye
bende dönmem ya 4.3 varken dönülürmü hiç peki artı ve eksileri ne kardeşim söylermisin k.bakma seni de yoruyoruz hakkını helal et kardeşim

serdar431

serdar431

Üye
yok kardeşim önemli değil. valla hocam 4.1.2 ye göre artıları olur tabi yazılım olarak büyük bir geçis oldu. 4.1.2 fazla kullanmadım ama diyorlarki 4.1.2 şarj daha iyiydi diYorlar ama bu rom çok güzel şarj konusunda sıkıntı yapmaz. herhangi bir hata bug eksi yönü yok yükle tertemiz kullan. 4.1.2 fazla kullanmadım ben o yüzden fazla diyeceğim şey yok. normal stock 4.3 bir yana bu bir yana. rootlu zaten gereksiz programlarıda kaldırınca tertemiz rom oluyor. sonra keyfini sür

gwonder_13

gwonder_13

Üye
anladım kardeşim kurmayı düşünüyorum zaten herkes övgü gösteriyor roma karşı lakin 4.1.2den geçilir mi onu bilmiyorum inşallah sorun yapmaz ayrıca 3g görüntülü konuşma falan mevcut demi ve ram kullanımı önemli

serdar431

serdar431

Üye
mevcut hocam herşey bildiğin stock rom sadece birkaç optimize edilmiş daha iyi hale getirilmiş. custom romlar gibi değil.4.1.2den geçilir sorun olmaz.ama anlatılanları dikkatle okuyarak yap

gwonder_13

gwonder_13

Üye
flaşlama oldu mu çok güzel rom kuruyorum ama odin falan la elime yüzüme bulaştıryorum :-) kardeşim ayrıca nee nordic olan romda mi senin

serdar431

serdar431

Üye
evet o nordic orjinal stock rom. dostum bunu odinle atmıyorsun zaten flaşlama ile yükleyeceksin

Üst Alt