herkes tutturmuş antutu gidiyor. yukleyince anlarsın performans derken hiz yada baska birsey degil. stocktan daha stabil bir rom. sonucta konu sahibi ben degilim ben sadece rom hakkında bilgi verdim isteyen yukler isteyen yüklemez ben her romu kullandim donup dolaşıp buna döndüm tekrar.
performans kavramı sana neler çağrıştırıyor bilemiyorum ama performans sorunsuz hız anlamına geliyor bana. room u yükledim ve ne ram değeri düştü telefonun ne gözle görülür bi serilik gördüm ne de bataryası abartıldıgı gibi uzun süre gider oldu .
konu başlıgında yazanlardan bi stabilli doğru diğerleri çook göreceli
performans kavramı sana neler çağrıştırıyor bilemiyorum ama performans sorunsuz hız anlamına geliyor bana. room u yükledim ve ne ram değeri düştü telefonun ne gözle görülür bi serilik gördüm ne de bataryası abartıldıgı gibi uzun süre gider oldu .
konu başlıgında yazanlardan bi stabilli doğru diğerleri çook göreceli
Sizin Ram anlayışınız ne acaba Ram az olursa iyi olur anlayışını kim yaydi bilmiyorum ki
Burada açıklamaya çalışsam bi ton yazı tutar.
Ram duruma gore sıkıştırma yapar.
500 se oyun açtığında 200 olur oyunla beraber rami zorlar Asphalt 8
Ramin az olmasi aksine sorun olusturur.
Ramin az olmasi icin pek cok sistem bileşenini silmek gerekir.
Buda sacma sapan buglar vs. Isterseniz kimsenin zorladigi yok
ŞARJ süresi biraz daha iyi gibi ama menü keçişlerinde kasıyor gibi 5 gün oldu kullanalı valla ama müzik çalar takılmaları yaşamadım acaba mutanat kardeş yüklerken performans seçeneklerini seçmemiştim ama yükleme videolarında seçmişler yani öyle mi yüklemem gerekiyor
Bugün 6. gün oldu bir sorunla karşılaştım telefon kendini yeniden başlattı neden acaba ? bide hava sıcakligindan midir nedir kendi orjinal romdan daha çok.ısınıyor telefon benimbide yeniden açıldığında pin kodu şifresini istemeden direk açıldı anlamadim bilgisi olan acaba romdan mı kaynaklı daha öncede baska costum romda olmuştu
arkadaşlar bu romu kullanıyorum telefonda boffle karnelle kullaniyirum telefon kendini yeniden başlatıyor sebebi ne olabilir arada bir cebimdeyken yeniden başlatiyor çözümü var mı