EN UZUN BATARYA ÖMÜRLÜ + EN STABİL + EN HIZLI STOCK (Geliştirilmiş) ROM HEMEN GELİN+TAM ANLATIM!!!

biliyorum kardeşim okudum o yüzden öyle söyledim :-D peki o mu iyi bu mu o odin le birde demi

bu daha iyi. evet o odin ile yükleme stock rom olduğu için.

aralıksız 53 dk ekran açık hiç kapanmadı ekran sonuca bak

mole70

Üye
Arkadaşım denedi gayet iyi bir rom
bende kurdum ama telefon açılmadı.(kendi istediklerimi seçerek te denededim hiç bir şeyi değiştirmedende denedim S3 yazısında kaldı telefon)rica etsem kurulum sırasındaki kullandığınız seçenekleri adım adım yazabilirmisiniz teşekkürler

ARM_TR

Üye

Rom güzel de Türkçeye önem veririm şu eywallah'ı eyvallah olarak düzeltir misin?

Konu Sahibi
Wipe yap
Install zipten romu seç
Başka bişe yokki
Rom güzel de Türkçeye önem veririm şu eywallah'ı eyvallah olarak düzeltir misin?
Elbette

Yüklemeden önce kesinlikle wipeleri unutmayın ve telefonunuz rootlu CWM yüklü olması gerekiyor yüklemek için
Kardeşim Aroma İnstall ekranında şu an tam aklımda deil ama ilk next diyorsun
sonra terms.check kutucuğunu işaretleyip next
sonra backup my efs / partition 'yi seciçp next diyoruz
install without wiping.. yi seciçp next diyoruz diyoruz
sonra modem ve kernel seçeneği çıkması lazım onlarıda seçiyoruz
sonra google uygulamaları geliyor tavsiyem sadece youtube seçin
sonra 5-6 seçenekli ekran çıkıyor hepsi işaretsiz olan cpu ile olan işlemler ondada istediğini işaretle devam et ben hiçbirisini seçmedim.
kısa süre bekleyip samsung ekranında kaldı diye reset atmayın ilk açılışta uzun sürüyor samsung ekranı

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
Aynen açılmama durumu doğru yaptıktan sonra ? Olmamalı .Hafıza kartına atman gerektiğini biliyorsun demi?
Bi tek bu ihtimal Kaldı

Aynen açılmama durumu doğru yaptıktan sonra ? Olmamalı .Hafıza kartına atman gerektiğini biliyorsun demi?
Bi tek bu ihtimal Kaldı
hocam yüklemesi Aroma installer ile ya heralde aromadaki seçeneklerle ilgili bi karısıklık oldu ben yükledim gayet sourunsuz

Konu Sahibi
Tamamdır ilgilendiğin için

mole70

Üye
hocam yüklemesi Aroma installer ile ya heralde aromadaki seçeneklerle ilgili bi karısıklık oldu ben yükledim gayet sourunsuz
evet onlardan bahsetmiştim (seçtiklerinizi aynen yazabilirmisiniz aynısı denemek isterim)
şu an tekrar deniyorum fakat 10 dk oldu beklemedeyim daha s3 ekranında bekliyor hala
ilk denemelerimde wipe leri arkasından mega wipe sonra ultimate cernel cleening sonra romu kurdum telefonu açmadan wipe chec ve dalvik chec yaptım bekledim almadı şimdi norveç romunu rootlayıp cwm yükledim sadece wipleri yapıp romu kurdum fakat hala bekliyorum bekleme süresini 20 dk düşünüyorum ilginize teşekkür ederim

yukarı mesajlara kısaca yazmıştım

bu arada kernel temizlemene gerek yok. wipe daha wipe cache ve wipe dalvik 3 ünü yap yeterli. aroma seçeneklerinide yukarıda bahsettim.

evet gördüm denedim şu an bekliyorum ama açılmıyor hala
ilk açılıştaki 'samsung galaxys3 gti9300'siyah ekranda kalıyor
valla şaşkınım şu an ben ilk seferde sorunsuzca yükledim. wipe data- wipe cache- advanced/wipe dalvik yaptım sonra romu install ettim aroma geldi oradan şimdi hatırlamıorum tam olarak hangileri vardı ama yukarıda yazdıklarıma benzer seyler cıkıor. tweaks programları falan çıkıyor 6-7 tane geliştirme programları onlardan hiçbirisini seçmedim. google uygulamalarından sadece youtube sectim. efs yedegini al dedim- evet wipeleri yap dedim-kernel ve modem sordu üsttekileri sectim galiba sonra finish dedim yükledi telefon direk açıldı

mole70

Üye
şu an s4 revaletion v12 cristmas yüklüyoeum daha sonra şarj ını doldurup tekrar deneyeceyim olmazsa canımız sağolsun ama olmasını istemiştim 'durduruldu' görmemek güzel olurdu tekrar teşekkür ederim inşallah yapabilirim

yaparsın kardeşim yaa bu kadar sıkıntı etme kendine. bende s4 revolution v12 den bu roma geçtim. o rom sıkıntılı ne var ne yok koymuş adamlar içine hatalar var. çalışmayan sensörleri programları koymuşlar telefon kasıyor touchwiz hatası veriyor. yükle sonra buna geç tekrar

mole70

Üye
inşallah şarj olsun telefon tekrar deneyeceyim

Dene hocam yaparsın kesin bir yerde ufacık birşey oluyor elbet yaparsın gelişmeleri bildir yine

mole70

Üye
Dene hocam yaparsın kesin bir yerde ufacık birşey oluyor elbet yaparsın gelişmeleri bildir yine
evet dediğin gibi oldu s4 revolution v12 geçince oldu öncekinde hyperv6 idi acaba ondanmıkı bi öncekide stock romdu
hiç değişiklik yapmadan yine denedim oldu gereksiz programlarıda sildim ama rootlu geldi room
teşekkürler